Rezgéselnyelő talp mélyládákhoz

2016. március 16., szerda, 07:50

SVS SVSound audio hifi házimozi mélyláda talp rezgésgátló rezgéselnyelő rezgésgátló talp rezgéselnyelő talp SVS SoundPath

Az angol neve elég kacifántosan hangzik, ezért inkább magyarul írjuk a lényeget: az SVS különleges, vibrációcsökkentő alátéteket fejlesztett ki, melyek garantált minőségjavulást okoznak szinte bármilyen mélyláda hangjának.

SVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talpSVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talpSVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talpSVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talpSVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp

SoundPath Subwoofer Isolation System a teljes neve a gumival bevont, fánkszerű talpacskáknak, melyekhez öt különböző, a leggyakoribb mélyláda típusokhoz passzoló menettel és hosszúsággal ellátott rögzítő csavarokat is mellékel az SVS. A kis fánkocskák hangminőséget javító hatása azért csak "szinte" garantált, mert értelemszerűen, a csavarokat fogadó meneteknek is kell lennie a tunningolásra szánt mélyláda padlólemezén.

SVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp

A gyártó leírása szerint nem csak mi járunk jobban a SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp garnitúra használatával, hanem a szomszédaink is. Ugyanis a különleges gumi idomok a mélyládák elcsatolását valósítják meg, így a padló és azoktól a falak kevesebb rezgést vesznek át a filmnézés és zenehallgatás közben igencsak hevesen mozgó, morajló és vibráló mélynyomó testéről.

SVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp

Egy négydarabos, rezgéselnyelő talp garnitúra bruttó 24 990 Ft-os áron vásárolható meg az itthoni forgalmazó, a Home Movie bemutatótermében és webáruházában. Mielőtt sokallnánk e kiegészítő árát, nem árt figyelembe venni, hogy ugyancsak vibrációcsökkentő szándékkal, más cégek akár többször ennyiért is nyújtanak pl. lemezjátszók vagy erősítők alá szánt megoldásokat, melyeknek hatása ráadásul nem minden esetben, vagy nem markáns mértékben garantált. További tény, hogy a csavarmenetes talp általában a 100-150 ezer Ft-tól induló árkategóriájú mélyládák privilégiuma, magyarán a komplett rendszer összköltségét figyelembe véve szinte ajándék az SVS szisztémája, amennyiben tényleg működik. Hogy mennyire effektív a kis "pogácsa szett" a valóságban, arra hamarosan válaszolunk egy rövid teszt keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.homemovie.hu

www.svsound.hu

www.svsound.com

SVS SoundPath Subwoofer Isolation System rezgéselnyelő talp

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.