Friss Tannoy hangfalak érkeztek

2015. március 11., szerda, 14:10

Tannoy audio hifi hangfal házimozi hangfalszett hifi hangfal házimozi hangfalszett Tannoy hangfal Revolution XT Tannoy Revolution Hifi Barlang

Revolution XT néven látott napvilágot a Tannoy legújabb hangfalcsaládja. Az igényesen megépített dobozok frissített hangszórókészlettel, és néhány klasszikus, jól bevált megoldással csábítják a zenerajongókat.

Tannoy Revolution XT hangfalTannoy Revolution XT6F hangfalTannoy Revolution XT hangfalTannoy Revolution XT6 hangfalTannoy Revolution XT6 hangfalTannoy Revolution XT hangfal Dual ConcetricTannoy Revolution XT hangfalTannoy Revolution XT hangfalTannoy Revolution XT hangfalTannoy Revolution XT hangfalszéria

Öt modellt számlál az angol cég jelenlegi legfrissebb termékcsaládja. A széria megjelenéséhez képest kicsivel később piacra kerülő centersugárzónak (Revolution XT C) köszönhetően, akár házimozi rendszert is építhetünk. Kisebb helyiségekbe, vagy monitor felhasználásra választhatunk a centerrel egyidejűleg érkező Revolution XT Mini és a jelenleg is kapható, XT6 állványos hangfalak közül. Komolyabb igénybevételre szolgálnak ezek álló testvérei, az XT 6F és XT 8F típusok.

Tannoy Revolution XT hangfal Dual Concetric

Mindegyikük tartalmazza a gyártó által gyakran alkalmazott, koncentrikus kialakítású hangszórókészletet. A dupla szerkezetű hangszóró friss fejlesztésre épül, melyet a Tannoy "Omnimagnet Dual Concentric" néven említ. Elmondásuk szerint az új rendszer alkalmazásával még természetesebb és nagyobb szórású hangot sikerült előállítaniuk. A mélyközép membrán közepébe épített magassugárzó elé, egy lövedék alakú fáziskúp is került, melyet aprólékosan megtervezett hullámvezető ölel körül. Az új hangfalak lefelé irányított basszreflex nyílással rendelkeznek, aminek alkalmazásával extrém alacsony, ugyanakkor erőteljes basszusokat képesek produkálni.

Tannoy Revolution XT hangfal

A Tannoy vadonatúj Revolution XT szériás hangfalai dió és tölgy burkolattal készülnek, közülük az XT 6, XT 6F, valamint XT 8F típusok már Magyarországra is megérkeztek. Az XT mini és XT C centersugárzó csak később kerül forgalomba, de ezek érkezésére is számíthatunk a közeljövőben. Az érdeklődők kipróbálhatják és megvásárolhatják őket a Hifi Barlang bemutatóteremben.

informateka.shop.hu

www.tannoy.com

Tannoy Revolution XT hangfalszéria

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.