Érkezőben a Monitor Audio Bronze 6. generációja

2020. április 14., kedd, 18:40

Monitor Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hifi hangfal házimozi hangfalszett Monitor Audio hangfal Monitor audio házimozi Dolby Atmos házimozi hangfalszett

Nyolc modellt tartalmaz a cég legnépszerűbb, belépőszintű termékcsaládjának tavasszal érkező frissítése.

Monitor Audio Bronze 6G hangfalcsaládMonitor Audio Bronze 6G házimozi hangfalszettMonitor Audio Bronze AMS Atmos sugárzóMonitor Audio Bronze 6G hangfal színekMonitor Audio Bronze 6G hangfal hangszóróMonitor Audio Bronze 6G hangfal magassugárzóMonitor Audio Bronze 6G hangfal mélysugárzó

A Monitor Audio Bronze sorozatának hatodik generációja két álló (Bronze 200 és Bronze 500), ugyancsak két állványos (Bronze 50 és Bronze 100) valamint egy centersugárzóban (Bronze C150) nyilvánul meg, amelyekhez egy háttérsugárzó (Bronze FX) és egy magassági, Dolby Atmos-képes (Bronze AMS) valamint egy mélynyomó (Bronze W10) tartozik.

Monitor Audio Bronze AMS Atmos sugárzó

A gyártó elmondása szerint hangminőségben és megépítettségben egyaránt sikerült tovább lépni a korábbi, nagy népszerűségnek örvendő Bronze sorozathoz képest is. Ahelyett, hogy a korábbi modelleken végeztek volna ráncfelvarrásokat, teljesen a nulláról fejlesztették ki az újoncokat. A méretezés is újszerűnek hat, figyelembe véve, hogy a dobozok kissé nagyobbak, mint korábban. A Bronze 100 például méreteit tekintve a Silver 100-ra hasonlít, kétségtelenül testesebb, mint a nyugdíjba kerülő Bronze 2. Hangszórója se kicsi, a 20 centiméteres átmérőjű C-CAM mélyközépsugárzó egyértelműen felülmúlja a korábbi, 16,5 cm-es egységet.

Monitor Audio Bronze 6G hangfal mélysugárzó

A C-CAM Gold dóm magassugárzó új diffúzoros hullámterelőt kapott a nagyobb szórás érdekében. Olyan méhsejt-mintájú rács került elé, amellyel korábban a Silver termékcsaládon lehetett találkozni.

Monitor Audio Bronze 6G hangfal magassugárzó

Emellett az új Monitor Audio Bronze hangfalak vitathatatlanul letisztultabb dizájnt is kaptak. A friss megjelenéshez új színopciók is társulnak: fehér, fekete, dió és ún. "urban grey" árnyalatok közül lehet majd választani.

Monitor Audio Bronze 6G hangfal színek

Az új Bronze sorozatról az idei Bristol Hi-Fi kiállításon hullott le a lepel. Várhatóan május körül kerül boltokba, árakat illetően a hivatalos forgalmazónál és viszonteladóknál lehet érdeklődni.

www.extremeaudio.hu

monitoraudio.com

Monitor Audio Bronze 6G házimozi hangfalszett

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.