Az Audio Research új erősítője

2017. december 6., szerda, 06:15

Audio Research audio hifi erősítő high end hifi erősítő csöves erősítő high end hifi high end erősítő Audio Research erősítő Audio Research high end

Bemutatta legújabb integrált sztereó erősítőjét az Audio Research. A VT80SE immár a többi modellben lévő KT150 elektroncsöveket tartalmazza, ezáltal még több zeneiségre számíthatunk.

Audio Research VT80SE csöves sztereó erősítőAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítőAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítőAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítő hátlapAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítőAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítőAudio Research VT80SE csöves sztereó erősítő hátlap

Novemberben mutatkozott be a VT80 alapjaira épülő VT80SE, melynek fő újítása, hogy a korábbi KT120 helyett a modernebb, továbbfejlesztett KT150 kimeneti csövekkel dolgozik. Utóbbiak átlagos élettartama kb. 3000 óra, gyártáskor a cég magas standardjára épülő minőségellenőrzést végzik. Az összeszerelés előtt még két napig tartó, folyamatos tesztnek vetik alá és az ún. Certified Matched folyamattal párosítják össze őket, közel tízszer kisebb toleranciával, mint a hagyományos, forgalomban lévő elektroncsöveket.

Audio Research VT80SE csöves sztereó erősítő hátlap

Egyébiránt a VT80SE csövei szükség esetén átcserélhetőek a KT120 típusra is, ilyenkor az erősítő azonnal átáll auto-bias funkciójának köszönhetően a másik cső paramétereire. A készülék nem árasztja el tulajdonosát bemenetekkel: 1 pár RCA és 1 pár XLR található rajta, hangsugárzó kimeneteit pedig 0/4/8 ohmos jelöléssel látták el annak függvényében, hogy milyen dobozokkal akarják párosítani.

Audio Research VT80SE csöves sztereó erősítő

A gyártó szerint több tonális színt, részletet, dinamikai fokozatosságot és tisztaságot várhatunk el a nagyobb, testesebb színpadábrázolás mellett.

A csatornánként 75 W teljesítményű VT80SE már rendelhető fekete vagy ezüst színben, 9 400 amerikai dollárnak megfelelő forintért.

www.audiophile-szalon.hu

www.audioresearch.com

Audio Research VT80SE csöves sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.