Címke

high end hifi [31 találat]


Megújul a Classé Delta PRE, itt az Mk II kiadás

2024. március 14., 18:05

Classé Delta PRE Mk II sztereó előerősítőHivatalosan is bejelentette a Classé, hogy frissíti termékkínálatát az új Delta PRE Mk II előerősítővel. Az említett készülék újdonságai közé tartozik a teljesen átalakított és alaposan feljavított digitális front-end rész, ami a torzítást még alacsonyabbra csökkenti. Ráadásul kiegészítették hálózati funkciókkal, nevezetesen teljes körű HEOS támogatást kapott.

Új erősítő a Norma Audio kínálatában

2024. február 17., 15:00

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőA Norma Audio kínálatában új integrált sztereó erősítő jelent meg, melynek neve REVO IPA-80. Ez a korábban általunk is bemutatott REVO IPA-70B utódja, frissített tápegységgel és oldalanként még 10 wattal megtoldva. A kecses formaterv megmaradt, melyen kívül, ahogy a gyártó fogalmaz, "hang közvetlenségre" lehet számítani. Hamarosan teszteljük, addig jöjjön néhány technikai érdekesség!

Vitus Audio RI-101 Mk.II high end sztereó erősítő teszt

2023. szeptember 29., 11:00

Vitus Audio RI-101 Mk.II high end sztereó erősítőA Vitus Audio filozófiájáról, Dániában tervezett és gyártott termékeikről és a középső, Signature sorozatba tartozó integrált erősítő és CD-lejátszó párosukról még év elején írtunk, ízelítőt adva az ultra high end cég születéséről, elképzeléséről és hangzásáról. Most egy konkrét teszt következik Vitus RI-101 Mk.II-ről, ami a termékpalettájuk legkisebb erősítője, a súlya 38 kg, ára pedig majdnem 6 millió forint.

Új NU-VISTA erősítő született

2023. augusztus 4., 17:55

Musical Fidelity NU-VISTA 800.2 high end erősítőA Musical Fidelity visszahozta legendás NU-VISTA 800 integrált sztereó erősítőjét, melynek frissített változata, a NU-VISTA 800.2 már megrendelhető. Egyelőre várni kell Magyarországra érkezésére, addig is rövid hírben foglaljuk össze a főbb tudnivalókat.

High end fejhallgatók Szlovéniából

2023. június 22., 10:05

Erzetich Charybdis fejhallgatóAz audioharmonia.hu webshop kínálata új gyártóval bővült. Mostantól Magyarországon is kaphatók a szlovén származású Erzetich fejhallgatók és fejhallgató erősítők! Az első darabok már megérkeztek, hamarosan teszttel is jelentkezünk. Addig összegyűjtöttünk néhány érdekességet a cégről.

Megújul a Rotel Michi sorozata

2023. április 17., 17:55

Rotel Michi X5 Series 2 sztereó erősítőA japán Rotel három új készüléket jelentett be, amelyek Michi Series 2 névvel idén tavasszal kerülnek kereskedelmi forgalomba. Található köztük egy kisebb (X3 Series 2) és egy nagyobb teljesítményű integrált sztereó erősítő (X5 Series 2), továbbá egy előerősítő (P5 Series 2) is. A fő újításokat igyekeztünk rövid hírünkben összefoglalni.

Myryad Z350 IA integrált sztereó erősítő és Z310 CD CD-lejátszó teszt

2023. február 21., 23:35

Myryad Z350 IA integrált sztereó erősítő és Z310 CD CD-lejátszó2022 végén osztottuk meg a hírt a Myryad visszatéréséről. Beharangozó írásunk végén említettük, hogy a Z350 IA és Z310 CD megérkezett Magyarországra, az első darabokkal való ismerkedés szerkesztőségünkben vette kezdetét. Ha a Google böngésző nem csal, akkor minden jel arra mutat, hogy egész Európában először nálunk olvasható először teszt e készülékpárosról. Akkor hát, vágjunk bele!

Vitus Audio beszámoló

2023. január 27., 11:10

Vitus Audio tesztMint azt már hírül adtuk, az Extreme Audio bemutatótermében a Vitus Audio termékei is megtalálhatók ősztől, mi pedig nem voltunk restek egy sztereó párost megismerni tőlük a Signature SIA-025 Mk.II integrált erősítőt és a szintén Signature sorozatba tartozó SCD-25 Mk.II lejátszót, a Gold Note és Perlisten Audio hangfalak segítségével. Azonban, mielőtt erre kitérnénk, egy kicsit kukkantsunk be az ultra high end termékeket készítő cég múltjába, jelenébe, filozófiájába, gyártásának hátterébe.

Új audio üzlet Budapesten

2022. december 29., 22:15

Audio Forum BudapestAudio Forum néven nyitja meg kapuit Budapest legújabb hifi szaküzlete. Kínálatuk mindent lefed a sztereó hangrendszerektől a házimozi szetteken át a prémium fejhallgatókig. Fényképekkel és a hozzájuk kapcsolódó kommentárokkal mutatjuk be a hatalmas, exkluzív hangulatú üzlethelyiségeket!

Yamaha A-S3200 high end sztereó erősítő teszt

2022. december 28., 22:55

Yamaha A-S3200 sztereó erősítőA Yamaha a 2000-es évek második felében gondolt egy merészet, és a hifi komponensek terén a külső jegyeket tekintve visszarepített minket a múltba. Ez az elképzelés olyan sikeresnek bizonyult, hogy később a felső kategóriát követően alkalmazták belépő szinten is, majd letették a kézjegyüket egy olyan szegmensben is, ami már rég hiányzott a cég repertoárjából. Az A-S3200 ugyanis egy high end sztereó erősítő, és a 2012-ben megjelent 3000-es sorozat harmadik generációs modellje.

Visszatér a Myryad

2022. december 16., 11:05

Myryad hifiTöbbéves csend után az ART OF SOUND Hungary forgalmazásában ismét kaphatók Magyarországon a Myryad hifi készülékei. Újra feltámasztott kínálatukat első körben egy CD-lejátszó és egy integrált erősítő képezi, de hamarosan további friss modellek várhatók.

Hallottuk a Házimozi Stúdió álom hangrendszerét

2022. október 14., 18:25

Mark Levinson Revel Performa BE high end hifi rendszerA Mark Levinson elektronikát és Revel hangsugárzókat tartalmazó szett letisztult, mégis sokrétű. Magas áráért cserébe tanmesébe illő, ahogyan kombinálja a felhasználói kényelmet és hangminőséget. Vajon csak a nevet kell megfizetni, vagy más is rejtőzik a masszív fekete készülékházakban? És mi lesz a manapság népszerű streaming funkciókkal? Tanulságos élménytúra keretei közt sikerült válaszokat találni e kérdésekre.

Vitus Audio, ultra high end Magyarországon

2022. október 12., 13:40

Vitus AudioAz Extreme Audio újabb névvel bővítette színes kínálatát. Eddig is köztudott volt, hogy a belépőszinttől a high end kategóriáig széles választékra törekszenek, de még feljebb került a mérce. Mostantól megtalálhatóak náluk az ultra high end színvonalú, Dániában tervezett és gyártott Vitus Audio készülékek is!

Norma Audio REVO IPA-70B sztereó erősítő teszt

2022. május 30., 15:05

Norma REVO IPA-70B sztereó erősítőOlaszországról és Cremonáról nem elsősorban az erősítőgyártásra asszociálunk, hanem a hegedűre és zeneszerzőkre; Monteverdi, Ponchielli, Stradivari, Amati és másokra. Pedig jó lesz, ha megjegyezzük a Norma nevet is. Ez a név 1987-ig nyúlik vissza, akkor alakult a cég és dobta piacra az NS 123 erősítőt. Az IPA-70B erősítő ennek a harminc éves fejlődésnek az egyik terméke, egy olyan masina, ahol a szépség és az erő ötvöződik egymással, kompromisszumok nélkül.

Musical Fidelity M8xi integrált sztereó erősítő teszt

2022. április 26., 16:15

Musical Fidelity M8xi sztereó erősítőNemrégiben teszteltük a Musical Fidelity M8s Pre előfok és M8s-500S sztereó végfok párost, amely 2x500 wattos teljesítménye mellett kifinomultságával is szembesített és nagyon szerethető produkciót nyújtott. Az új M8xi integrált sztereó erősítő teljesítménye még magasabb, 2x550 W, és néhány frissítéssel igyekszik elődei nyomába érni. Hogy túl is szárnyalja-e őket? Igyekeztünk kideríteni.

Élménytúra az első magyar DAD Blue Cat rendszer tulajdonosnál

2022. április 16., 19:40

DAD Blue Cat hifi rendszerMárciusban ellátogattunk Dániába, a Danish Audio Design székhelyére és betekinthettünk a fiatalnak számító cég kulisszái mögé. Alexander Schmidt európai értékesítési menedzsernek és a magyar tulajdonos jóindulatának köszönhetően most újabb lehetőséget kaptunk. Meghallgattuk az első magyarországi felhasználóhoz érkező DAD szettet.

Danish Audio Design látogatás - hajsza a legjobb hangért

2022. március 6., 21:20

Danish Audio DesignA high end gyártókkal Dunát lehetne rekeszteni, mégis csak kevés termék létezik, amit a legmagasabb igényűek, pénzt nem sajnáló maximalisták is beengednének nappalijukba vagy zenehallgató szobájukba. Jan Harbo Jakobsen, a különc felfogású világjáró dán üzletember hiába vásárolt csillagászati árú hifi eszközöket, csalódnia kellett: semelyik sem adta meg neki azt a koncerteken tapasztalható, organikus hangzást, amit szüntelenül keresett. Ezért úgy döntött, hogy saját high end céget alapít. Elsők között látogathattuk meg a Danish Audio Design dániai létesítményét. Zenei élményekkel teli, inspiráló élménytúra tanúi lehettünk, melynek fénypontjait a következő sorokban fejtjük ki!

Norma Audio REVO IPA-140 integrált sztereó erősítő teszt

2021. december 22., 10:40

Norma REVO IPA-140 sztereó erősítőNagy tisztelői vagyunk az itáliai gasztronómiának, divatnak, és autóiparnak, még az olasz futball sem áll távol tőlünk, de a Norma Audio székhelye, Cremona, a zene és a kézműves gondossággal készített high end audio termékek otthona is. Koncentráljunk a zenére - a Norma REVO IPA-140 integrált erősítő is ezt teszi!

Musical Fidelity M8s Pre és M8s-500s sztereó elő-végfok teszt

2021. december 13., 19:40

Musical Fidelity M8s Pre sztereó előerősítő és M8s-500s sztereó végfokA Musical Fidelity M8s Pre előfok és M8s 500s sztereó végfok nem a gyártó legújabb modelljei, okosfunkciókat, D/A konvertert, streamer-t nem tudnak felmutatni, ellenben phono fokozatot igen. Mindeddig nem volt hozzájuk szerencsénk, de ezt most pótoljuk. Hogy mire elég 500 W? A rövid válasz: mindenre. A hosszabb válasz alább olvasható!

Gryphon Audio Diablo 300 high end sztereó erősítő teszt

2021. október 23., 23:30

Gryphon Audio Diablo 300 high end sztereó erősítőA Gryphon Audio kínálatából eddig a "kisebb", Diablo 120-szal ismerkedtünk meg, az élmény viszont lenyűgözött minket. Éppen ezért nagy várakozásokkal néztünk a "nagytestvér" Diablo 300 érkezése elé - és nem csalódtunk, sőt!

következő oldal >

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.