AURALiC hálózati zenelejátszók új generációja jön

2022. augusztus 5., péntek, 18:05

AURALiC audio hifi streamer lejátszó zenelejátszó hálózati streamer hálózati zenelejátszó AURALiC streamer AURALiC zenelejátszó

A digitális lejátszók gyártásában élen járó AURALiC bejelentette, hogy frissíti G1 termékcsaládját. Lehet üdvözölni az ARIES G1.1 és ALTAIR G1.1 forráskészülékeket, amelyek hamarosan Magyarországon is kaphatók lesznek.

AURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszó frontAURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszó hátlapAURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó frontAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó hátlapAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszóAURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó

A magas elvárások alapján tervezett ARIES G1.1 és ALTAIR G1.1 is feszegeti a mai streaming eszközök határait. A házon belül kifejlesztett újoncok Lightning streaming platform segítségével működnek, amely 2014 óta az iparág egyik legjobbja. Változatlan koncepciót testesít meg mindkét készülék, a lehető legjobb hangzást és felhasználói élményt igyekeznek nyújtani. A Lightning streaming olyan egyedi szolgáltatásokat jelent, mint a memória gyorsítótár, CD lejátszás és bemásolás (rippelés) funkció, továbbá vezeték nélküli internetes zenelejátszás egészen 384 kHz-es PCM vagy DSD 512 mintavételezésig.

AURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszó

Lightning DS iOS alkalmazás segítségével olyan szolgáltatók integrálhatók a vezérlési folyamatba, mint a Qobuz, TIDAL vagy Amazon Music, de emellett AirPlay és Bluetooth funkciók is adottak. Roon Ready tanúsítványt is kapott mindkét készülék.

AURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó hátlap

A G1.1 frissítés kettő új funkcióval jár. Az ARIES G1.1 és az ALTAIR G1.1 is nehezített padlólemezt tartalmaz, amely a díjnyertes G2.1 szériától öröklődött. A hozzáadott lemez nemcsak a szebb megjelenést, hanem a vibrációcsökkentést is szolgálja, ami jobb hangminőséget eredményez. Másik említendő frissítés, hogy mostantól mindkét eszköz támogatja az AirPlay 2 klienst.

AURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó front

Az ARIES G1.1 streaming transzport külső DAC-hoz csatlakoztatva WiFi hálózaton keresztül is képes internetről lejátszani tartalmakat. Mostantól belső tárhellyel is használható, így a felhasználó a készülék belsejében tárolhatja kedvenc zenéit.

Az ALTAIR G1.1 robusztus WiFi kapcsolat és analóg hangkimenet segítségével egyetlen eszközként segít hozzáférni minden digitális műsorhoz. Erősítőhöz vagy aktív hangsugárzókhoz csatlakoztatva kihasználható tudása. Tovább fejlesztett femto pontosságú órajelet biztosít, amely az integrált DAC pontosságát növeli. Fejhallgató erősítője teljesítményén is javítottak, így az elődhöz képest még jobb hangélményre lehet számítani.

AURALiC ALTAIR G1.1 hálózati zenelejátszó

Az AURALiC ARIES G1.1 és AURALiC ALTAIR G1.1 3000 eurónak megfelelő forintért kerül majd forgalomba. Várható érkezésükkel és kipróbálással kapcsolatban az Audio Centrum munkatársainál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

auralic.com

AURALiC ARIES G1.1 hálózati zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.