Audio & Vision SHOW 2013 - Home Movie

2013. november 21., csütörtök, 09:15

Home Movie SVS SVSound mélyláda házimozi hifi audio hangfal DALI DALI hangfal Runco projektor házimozi projektor Marantz Denon erősítő Atlantic Technology H-PAS hifi show házimozi show szórakoztató elektronikai kiállítás Audio Vision

A Home Movie kétfelé pozícionálta bemutatásra szánt termékeit, szinte hangsúlyozva a hifi, és a házimozi közti eltérést. Ettől függetlenül, a zenehallgató helyiségben több termék is akadt, mely sugallta a Home Movie erősségét, a minőségi házimozi komponenseket.  Azok a döbbenetes méretű SVS mélyládák?

Audio and Vision Show 2013 RuncoAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home MovieAudio and Vision Show 2013 Home Movie

A készülékek figyelembe vétele nélkül is egyértelmű kontrasztban álltak egymással a Home Movie termei. Míg a muzsikák az M szint egyik napsütötte, világos szobájából úsztak elő, addig a heves kiáltások és zörejek egy sötét, emeleti helyiségből hallatszottak. Utóbbiban az egyetlen fényforrásnak a Runco LS-5 projektor, számított mely elé egy anamorfikus lencsét helyeztek. Különlegesség, hogy az egész kiállítás alatt egyetlen filmet vetítettek: az Üvegtigris 3-at! Sokan eleinte felvont szemöldökkel pillantottak a vászonra, mivel a legtöbb kiállító gyomorrázó hollywoodi akciójeleneteivel ellentétben a Home Movie rendhagyó módon, magyar vígjátékkal szórakoztatta közönségét, megállás nélkül. Ez az elgondolás végül mégis jó ötletnek bizonyult, hiszen rengeteg látogató ismeri az Üvegtigrist, és a jókedv mellett akarva-akaratlanul is szembesülhettek a szokatlanul jó képminőséggel. Még szerkesztőink is meglepődtek egy pillanatra, tekintettel a szereplők tisztán látszó borostás arcára, az élénk színekre, a büfé mögötti fűszálakra, stb. A remek képminőség mellett itt csupán egyetlen soundbar, az Atlantic Technology H-PAS PowerBar 235 hangprojektor üzemelt. Ugyanazt a meggyőző teljesítményt nyújtotta, mint amit korábbi tesztünkben is írtunk, ergo a párbeszédhangok gazdagon és élvezetesen reprodukálódtak.

Audio and Vision Show 2013 Home Movie

A zenehallgató szoba akusztikai hiányosságai (csupasz ablakfelület és falak) nem igazán tették lehetővé, hogy a szintén H-PAS technológiával felvértezett, AT-1 álló hangfal kimutathassa foga fehérjét (aki komolyan kíváncsi rá, feltétlenül látogassa meg a forgalmazó márkaboltját!). Ettől függetlenül folyamatosan érkeztek újabb érdeklődők ebbe a szobába, ahol nem csak az Atlantic Technology hangfalak, hanem egy tűzpiros DALI FAZON F5 is gyakran akcióba lépett.

Audio and Vision Show 2013 Home Movie

Erősítőnek és lejátszónak Marantz elektronikákat alkalmaztak, a CD-lejátszó mellett nem maradt ki az analóg lemezjátszó sem. Utóbbi, melyet szintén a Marantz készített, a központi hifi állvány tetejét ékesítette.

Audio and Vision Show 2013 Home Movie

A szoba másik felében kisebbfajta piramist képeztek a bivalyerős SVS mélyládák, több modellel is testközelből megismerkedhettek az érdeklődők, de sajnos csak vizuálisan, mert a hangjukat nem hallatták.

Audio and Vision Show 2013 Home Movie

Ugyanitt lehetett érdeklődni Sonos vezeték nélküli többszobás hangrendszerekkel és Denon termékekkel kapcsolatban.

www.homemovie.hu

www.svsound.hu

Audio and Vision Show 2013 Home Movie

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.