A mobil diszkó megérkezett?

2015. október 6., kedd, 06:50

JBL audio hifi hangfal hangszóró hangrendszer Bluetooth Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró JBL hangszóró JBL hangfal vezeték nélküli hangfal vezeték nélküli hangszóró

A JBL Pulse 2 hordozható hangrendszer olyan sok extrát nyújt, amennyit egy levegővel nem is lehet felsorolni. Többek közt világít, cseppálló, vezeték nélküli, és persze a hangja sem piskóta.

JBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 vízálló Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 Bluetooth hangszóróJBL Pulse 2 Bluetooth hangszóró

A korábban általunk is tesztelt Charge 2 szerkezeti alapjára épül, de némileg más funkcionalitást nyújt a JBL Pulse 2. Fő érdekessége, hogy világít: a hangszórórács alatti terület teljes egészét egy RGB LED réteg képezi, mely különféle színű és mintájú fényjátékot generál az aktuálisan lejátszott zene ritmusára. Ha ez még nem volna elég, egy okostelefonra letölthető alkalmazással tovább játszhatunk a színvariációkkal, és a Pulse 2 külsején lévő érzékelővel magunk is beállíthatjuk, hogy a környezeti fényviszonyokkal azonos árnyalatot bocsássanak ki a parányi LED lámpák.

JBL Pulse 2 Bluetooth hangszóró

Egyébiránt a Pulse 2 klasszikus Bluetooth hangrendszerként funkcionál, tehát vezeték nélküli kapcsolat segítségével továbbíthatjuk felé a mobileszközünkön (iOS/Android/Windows okostelefon vagy tablet) tárolt hanganyagokat. Az eszköz beépített, 6000 mAh kapacitású akkumulátora 10 órányi zenehallgatási időt ígér, továbbá a JBL Connect szolgáltatást is tartalmazza. Utóbbi használatával több Pulse 2 összepárosítható, ezzel megtöbbszörözve a kimenő teljesítményt. Apropó, a turista kulacsnál alig nagyobb hangrendszer 2 x 8 W erősítést tartalmaz, két darab 45 mm-es szélessávú hangszórója kiegészül a Charge2-vel azonos kiosztásban megoldott, kettős 45 mm-es passzív basszus radiátorokkal.

JBL Pulse 2 vízálló Bluetooth hangszóró

A JBL Pulse 2 érdekes extrái nekünk is felkeltették figyelmünket, jelenleg szerkesztőségünkben ismerkedünk vele, hogy hamarosan részletes cikkben osszuk meg a róla kialakult tapasztalatokat itt, az AV-Online hasábjain.

www.extremeaudio.hu

eu.jbl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.