A Google beköltözik a JBL fejhallgatókba is

2018. január 11., csütörtök, 15:00

JBL audio hifi fejhallgató fülhallgató JBL Everest JBL fejhallgató JBL fülhallgató Google Asszisztens

A JBL Everest sorozatú fejhallgatói is megkapják a Google Asszisztens szolgáltatását.

JBL Everest 700 NC fejhallgatóJBL Everest Elite 750 NC fejhallgatóJBL Everest Elite 750 NC fejhallgatóJBL Everest Elite 750 NC fejhallgatóJBL Everest 100 fülhallgatóJBL Everest 100 fülhallgatóJBL Everest 100 fülhallgatóJBL Everest 100 fülhallgató

Alig telt el pár hét azóta, hogy elkészültünk a JBL Everest Elite 700 és Everest Elite 750 típusszámú fejhallgatók tesztjével és máris megjött a hír a kínálatot szélesítő, új modellekről. No de ne rohanjon senki a boltba az újdonságokért, mert ezek tényleges megjelenésére még őszig kell várnunk. Persze ez nem szokatlan, hiszen a CES-en bejelentett termékek többsége csak hónapokkal később kerül a boltokba.

Az újdonságok közül a nagyobb, Everest 710GA (GA, mint Google Assistant) az Everest 700 alap szerkezetére épül. Tehát a kényelemre aligha lesz panaszunk. A 710GA a kisebb típushoz hasonlóan, Bluetooth 4.1 kompatibilis lesz és JBL Pro Audio Sound néven emlegetett hangolást kap. A sajtóközleményből kiolvasható műszaki adatok alapján úgy tűnik, a hangja sem változik az általunk is tesztelt elődhöz képest.

JBL Everest Elite 750 NC fejhallgató

Az igazi változás a Google Asszisztens szolgáltatás bevezetése, ami egy kompatibilis eszközzel (Android telefon) párosítva szóbeli utasításokat fogad és kérdéseket válaszol meg. Talán egyszer majd koncertjegyeket is foglalhatunk vele az éppen hallgatott előadó következő budapesti (vagy bécsi) koncertjére, de tudva hogy az ilyen szolgáltatások milyen lassan épülnek ki a hazai viszonyok között, 2018-ban nagy csodákra még nem számítunk.

JBL Everest 100 fülhallgató

A másik új, Google Asszisztenssel kiegészített modell a JBL Everest 110GA, ami a korábbi Everest 100 mellé érkezik. Az új változat ezúttal is megörökölte az előd főbb tulajdonságait, tehát hang terén itt sem számítunk jelentős változásokra.

www.etremeaudio.hu

JBL Everest 100 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.