ISE 2013 - Apart Audio

2013. február 9., szombat, 18:40

ISE ISE 2013 Apart audio hifi multiroom hangfal Vinci 5 Vinci 7 Vinci5 Vinci7 Vinci 2115 kiállítás beszámoló

Az Apart felfelé ívelő népszerűsége többek közt remek ár/érték arányú termékeinek köszönhető. Itt nem csak a vízálló hangszórókra kell gondolni, noha kétségkívül az Apart stand egyik látványossága az a hangfal, amelyiket egész nap zuhanyrózsával öntöznek. A gyártó kínálatában találunk beépíthető hangsugárzókat, multiroom elektronikákat, vezérlőket, és láthatóan igyekeznek a kedvező költséget megfelelő minőséggel párosítani. A bővülő keresztmetszet érdekes döntést eredményezett, ugyanis az idei ISE kiállításon már hagyományos hifi hangdobozokat is láthattunk a belga vállalat kínálatában. Az Apart VINCI5 és VINCI7 állványos hangfalak csinosak, állítólag lenyűgözően szólnak és hamarosan itthon is megvásárolhatóak lesznek!

Az Apart VINCI 5 és VINCI 7 hangsugárzókkal lehetőséget kínál a cég azok számára, akik ugyan az egész házat teletömték intelligens, installált audio-megoldásokkal, viszont a nappaliba még hagyományos sztereót szeretnének építeni.

Apart Audio VINCI 7 hangfalA cég munkatársainak elmondása szerint nem csak két jól kinéző MDF dobozos hangfalról, hanem teljes értékű hifi termékekről van szó, melyek tényleg elnyerhetik a vájtfülűek tetszését. Tény, hogy az Apart VINCI modellek vonzóra sikerültek: külsejüket magasfényű felület borítja, megjelenésük elegáns. Előlapi védőrácsuk mágneses rögzítésű, így a sokakat bosszantó mélyedések sem csúfítják a látványt. A kisebbik, 160 wattos VINCI5 típus lakk-fekete és fehér színekben debütál, 13 cm-es kevlár mélyközép hangszórója 19 mm-es selyem dóm magassugárzóval egészül ki. A basszreflex rendszerű kabinet igény szerint falra is szerelhető egy opcionális konzol segítségével.

A nagyobbik, VINCI7 típus csak feketében lesz kapható, viszont valamivel nagyobb, 17 cm átmérőjű polipropilén mélyközepekkel, és 2,5 cm-es magassugárzóval büszkélkedhet. A nagyobb membránfelület lévén a kisebb verziónál valamelyestl alacsonyabb, egész pontosan 50 Hz-es alsó határértékkel rendelkezik. A 200 wattos terhelhetőség bőven elegendő akár nagyobb, amerikai konyhás nappali helyiségekbe is. Az Apart VINCI 7 méreteit elnézve nem annyira TV-bútorra, vagy polcra, sokkal inkább hagyományos hifi hangfalállványra termett, utóbbi szintén rendelkezésre áll a gyártó kiegészítői közt.

ISE 2013 Apart Audio VINCI 7 hangfal

Az új hangdobozok meghajtása érdekében még egy friss sztereó erősítővel találkoztunk, az Apart VINCI 2125-ös készülék személyében. Az említett elektronika belsejében 24 bit/192 kHz DAC ketyeg, a 2x125 watt (4 Ohm) kimenő teljesítmény  hasznos lehet, ha igazán koncert-hangulatra törekszünk. Apró érdekesség, hogy a VINCI 2125 integrált erősítővel egyben a cég fennállásának 20. évfordulóját is ünneplik, ezzel is növelve a limitált számban gyártott készülék exkluzivitását. A szóban forgó erősítő ugyan ?csak? két csatornát kezel, viszont bőséges bemeneti lehetőségeket kínál: 4 S/PDIF aljzat és 3 pár analóg sztereó RCA, illetve 1 phono csatlakozás fogadja otthoni forráseszközeinket.

Apart Audio VINCI 2125

Apart Audio VINCI 2125

Az Apart hifi újdonságok pontos áráról egyelőre nincs információnk, viszont rövid időn belül Magyarországon is elérhetőek lesznek. Kíváncsian várjuk őket tesztlaborunkba!

www.sennheiser.hu

www.apart-audio.com

ISE 2013 Apart Audio

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.