Új Nordost USB kábel

2017. február 20., hétfő, 11:55

Nordost audio hifi kábel USB USB kábel audio kábel Nordost kábel Nordost Valhalla 2 Nordost USB kábel

Mivel minden kábel befolyásolja rendszerünk teljesítményét, lehetőség szerint az USB-t is érdemes a gyárinál jobbra cserélni. De mi a helyzet, ha az elérhető legjobbra pályázunk? Ennek apropójából születhetett meg a Nordost Valhalla 2 USB kábel.

Akik ismerik a Nordost termékeit, bizonyára nem lepődnek meg a Valhalla 2 család csillagászati árlistáját nézegetve, melyben az USB kábel sem képez kivételt. Nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a gyártó számos technológiát és rengeteg fejlesztési ill. munkaórát fordított a már-már felfoghatatlan paraméterekkel rendelkező termékek létrehozásához.

Nordost logo

Kapunk tehát egy kábelt, mely tetszés szerint rendelhető HOLO típusú, aranyozott USB-A és USB-B csatlakozókkal. Az igazi különlegesség azonban szemünk elől rejtve, a fehér köpeny alatt rejtőzik. A Valhalla 2 skála minőségi szintjének megfelelő vezeték megkettőzött, lapos profilú magot tartalmaz. A tömeggyártásban elterjedt verzióval eltérően így párhuzamosan, és nem spirál alakban tudnak haladni a szálak, ami a gyártó szerint drasztikusan megnövelt átviteli sebességet tesz lehetővé. A töltés (pozitív) és föld (negatív) lábakat is elválasztották, ami a káros interferenciák ellen bizonyult hatékony megoldásnak.

Nordost Valhalla 2 logo

Minden egyes vezetőszálat ezüst árnyékolással vontak be, mely teljes egészében fedi és zárja az átvivő közeget. Egyébiránt 4 db, egyenként 19 szálból álló oxigénmentes rézköteg található a kábelben, melyet logikus módon főleg számítógép és USB DAC közé illesztve érdemes használni.

A Nordost Valhalla 2 USB kábel várható érkezésével és árával kapcsolatban az Audio Centrum bemutatótermében lehet érdeklődni.

www.audiocentrum.hu

www.nordost.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.