Álompáros a Marantz jóvoltából

2015. szeptember 10., csütörtök, 09:15

Marantz audio hifi erősítő lejátszó hifi erősítő Marantz erősítő Marantz hifi Marantz lejátszó CD lejátszó Special Edition Dream Team

Nemrégiben új erősítő-lejátszó párosról hullott le a lepel a Marantz felsőkategóriás kínálatában, az újoncok a Special Edition 14 széria PM-14S1 és SA-14S1 típusú audiofil készülékei. 

Marantz 14S1 SE hifiMarantz PM-14S1 SE hifi erősítőMarantz PM-14S1 SE hifi erősítőMarantz PM-14S1 SE hifi erősítő hátlapMarantz SA-14S1 SE CD-lejátszóMarantz SA-14S1 SE CD-lejátszóMarantz SA-14S1 SE CD-lejátszó hátlapMarantz 14S1 SE távvezérlő

A gyártó által Dream Team-nek keresztelt készülékpáros nevében szereplő Special Edition jelzést, egyfajta tisztelgésnek szánják a 30 évvel ezelőtti, Limited Edition szériás CD-45LE lejátszó emlékére. Azóta a jelfeldolgozás sokat fejlődött, ezért a friss modelleket kimondottan a nagyfelbontású, veszteségmentes zenegyűjteménnyel rendelkező zenerajongóknak szánja a Marantz.

Marantz PM-14S1 SE hifi erősítő

A PM14S1 ugyan a klasszikus Marantz formavilágot és ismertetőjegyeket hordozza, komponensein nyilvános információk közlése nélkül is fejlesztgettek a japán cég mérnökei. Az 5 mm vastag felső fedél takarásában megtalálhatóak a Marantz saját fejlesztésű HDAM SA3 áramkörei, egy Schotty diódákkal támogatott toroid transzformátor és egy csatornánként (8 ohmon) 90 W-ot produkáló végerősítő társaságában. A készülék tiszta réz hangfalkimenet csatlakozókkal büszkélkedhet. Alkalmazható nem csak sztereó, hanem házimozi rendszerekbe kötve is, frontsugárzók hajtásához.

Marantz PM-14S1 SE hifi erősítő hátlap

A PM-14S1 SE tisztán analóg erősítő, így nem véletlen, hogy a gyártó az SA-14S1-gyel együtt ajánlja, utóbbi, ha épp nem koronggyűjteményünket pörgeti, akkor digitális-analóg konverternek is használható.

Marantz SA-14S1 SE CD-lejátszó

Az SA-14S1 számos extrát átvett az NA-11S1 audiofil hálózati zenelejátszótól, így magába foglalja a 2,8 ill. 5,6 MHz-es DSD fájlok támogatását, USB-B bemenetének köszönhetően közvetlenül, digitálisan ráköthető a számítógépünkre, és egy előlapi USB porttal is rendelkezik. Utóbbira nem csak pendrive-okat, hanem iOS mobileszközeinket is ráköthetjük, hogy a rajtuk tárolt nagyfelbontású, AIFF és ALAC fájlokkal ?etethessük? a Marantz csinos sztereó erőművét.

Marantz SA-14S1 SE CD-lejátszó hátlap

A PM-14S1 SE és az SA-14S1 SE is már megvásárolható az itthoni márkaboltokban, a Marantz-tól megszokott pezsgőarany illetve fekete színben, darabjuk 749990 Ft-ba kerül.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.