Piacon a Wharfedale Diamond 200 széria

2014. december 4., csütörtök, 15:20

Wharfedale hangfal hifi audio házimozi Diamond 200 házimozi hangfalszett hifi hangfal Wharfedale hangfal Wharfedale Diamond

Kozmetikai és technikai frissítésen mentek keresztül a Wharfedale Diamond 100 hangfalcsalád tagjai, az új széria Diamond 200 néven érkezik. A hazánkban is közkedvelt, belépő kategóriás dobozok, szokatlanul igényes megmunkálással büszkélkedhetnek, emellett a hang az ismert és kedvelt karakterre épül.

Némi vizuális csiszolgatás mellett, a hangminőséget is érintő változtatásokon mentek keresztül a Wharfedale hangfalgyártó vállalat mostanáig legsikeresebb, Diamond 100 sorozatának tagjai. Az új Diamond 200 família összesen hat dobozt tartalmaz, melyekből három álló (Diamond 250, 240, 230), kettő állványos (Diamond 220, 210) és egy pedig centersugárzó felépítésű. Így aztán igényünk és szobánk mérete alapján választhatjuk ki a számunkra megfelelő párt, vagy házimozi hangfalszettet.

Wharfedale Diamond 220 hifi hangfal

A hangszórók körül elegáns, fémesen csillogó oldalszegély dobja fel a látványt, ami a lakkozott előlappal párosítva megnöveli a termékek exkluzivitás-érzetét. Mindegyik modell már hazánkban is elérhető, pontos árak és specifikációk a forgalmazó weboldalán találhatóak.

hu.horn.eu

www.wharfedale.co.uk

Wharfedale Diamond 220 hifi hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.