Megújuló quadral hangfalak

2014. július 3., csütörtök, 15:50

quadral audio hifi hangfal PLATINUM M35 quadral hangfal hifi hangfal akciós hangfal

A hangfalgyártásban jeleskedő quadral, PLATINUM sorozata, új modellekkel fog frissülni, bizonyos tagokat leváltanak átdolgozott, korszerűbb példányokra. Ezúttal az M30-at érte némi újratervezés, és diétázott kiadásban, M35 néven üdvözölhetjük majd.

quadral hangfalak a HIGH END 2014 kiállításonquadral hangfalak a HIGH END 2014 kiállításonquadral PLATINUM M 30 álló hangfal

quadral PLATINUM M 30 álló hangfalA quadral felső kategóriás kínálatába sorolható PLATINUM széria, audiofil tulajdonságokat mutat, e családból egy állványos hangfalhoz már nekünk is volt szerencsénk.

A folyamatos frissítés ezúttal az M30-at érinti, melynek továbbgondolt verziója M35 néven fog piacra kerülni a nyár vége felé. Elődjéhez képest, az M35 kisebb és karcsúbb lett, ezzel összhangban, mélyközép hangszóróinak átmérője is csökkent 165 mm-ről 135 mm-re. Utóbbi miatt a keresztváltót is áttervezték, és a gyártó elmondása szerint a kisebb membránméretnek köszönhetően gyorsabb, precízebb hangvisszaadásra számíthatunk.

A hamarosan hazánkban is elérhető M35 pontos áráról a hivatalos magyarországi forgalmazónál lehet érdeklődni. Az újonc érkezésével egyidejűleg akciós árcédula kerül az M30-as elődmodellre, mely a Stream Audio bemutatótermében kipróbálható és megvásárolható.

www.streamaudio.hu

www.quadral.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.