Magnat Shadow hangfalak már itthon is

2016. április 11., hétfő, 06:05

Magnat audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangfalszett Magnat hangfal Magnat Shadow hifi hangfal házimozi hangfalszett

Hazánkban is kaphatóak a Magnat Shadow szériás, belépő/középkategóriába tartozó hangfalai. A megfizethető, ugyanakkor csinos dobozokból tetszés szerint építhető hifi vagy többcsatornás házimozi rendszer.

Magnat Shadow hangfalcsaládMagnat Shadow 209 álló hangfalMagnat Shadow hangfal hangszóróiMagnat Shadow hangszóróMagnat Shadow hangfal csatlakozóMagnat Shadow 207 hangfalMagnat Shadow 207 hangfalMagnat Shadow 203 hangfalMagnat Shadow Center 213 centersugárzóMagnat Shadow Center 213 centersugárzóMagnat Shadow házimozi hangfalszett

A közelmúltban itthon is megvásárolhatóvá váltak a Magnat Shadow hangfalak, melyek a gyártó leírása alapján a sokkal drágább vetélytársak adottságait nyújtják, kedvezőbb ár/érték arány mellett. A széria három álló hangfalat (Shadow 209, Shadow 207, Shadow 205), egy állványos dobozt (Shadow 203) és egy házimozi centersugárzót (Shadow Center 213) tartalmaz.

Magnat Shadow hangfal hangszórói

A hangfalakban a gyártó saját fejlesztésű, Klippel lézeres mérőrendszerrel optimalizált "FE" mélyközép hangszórói és "fmax" hullámvezetőbe ültetett, 3 cm átmérőjű magassugárzói találhatók. Igény szerint kettős kábelezéssel vagy kettős erősítéssel is rácsatlakoztathatjuk erősítőnket a Shadow hangfalakra.

Magnat Shadow hangfal csatlakozó

Figyelemreméltó a Magnat Shadow hangfalak magas érzékenysége (az álló típusoké 92 dB, a centersugárzóé és az állványos dobozé pedig 91 dB). Jóllehet, nincsen hivatalosan közölt referencia a mért számok mikéntjére, mindenesetre az adatokból sejthető, hogy kis teljesítményű erősítőkkel is dinamikus, élénk hangzást produkálnak a Magnat dobozai.

Magnat Shadow 209 álló hangfal

A Magnat Shadow széria típusai fényesre polírozott fekete vagy fehér előlappal (a fekete esetében faerezetes, a fehérnél matt burkolatú) rendelhetők, fogyasztói árukról az itthoni forgalmazónál és hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

www.aida-audio.hu

www.magnat.de

Magnat Shadow 207 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.