Hangfalakat is gyárt az SVS

2015. április 2., csütörtök, 14:30

SVS SVSound audio hifi házimozi hangfal hangfalszett SVS hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett

A hazánkban is egyre népszerűbb SVS cég nem csak mélyládákat, hanem hangfalakat is készít. Két szériából válogathatunk, melyből az egyik (Prime) már itthon is elérhető.

Prime és Ultra néven fut a két hangfalcsalád, melyek a közelmúltban kerültek a híres mélysugárzó gyártó kínálatába. Míg a kisebbik, Prime széria a külföldi visszajelzések alapján a "megfizethető audiofil kategória", addig a nagyobb sorozat a kompromisszumokat nem ismerő felhasználókat célozza meg, akiknek egyúttal az elegáns megjelenés is fontos.

SVS Prime hangfalszett

Mindkét szériában kapható álló, állványos és álló hangfal is, melyeket kiegészíthetünk a hozzájuk fejlesztett centersugárzókkal, és természetesen a gyártó mélyládáinak valamelyikével. A letisztult külsejű Prime hangdobozok polipropilén mély- és (elkülönített kamrába zárt) középsugárzókat, valamint alumínium dóm magassugárzókat tartalmaznak. A fekete kónuszok hatékonyságát jelentősen növeli a szellőztetett csévetest, kosaraikat üvegszállal merevített ABS-ből készítetik.

SVS Prime hangfalak

A modellek előnyei közt gyakran említik az életszerű dinamizmust, a pontos térleképzést és a filmeknél érzékelhető, kiváló mélységérzetet, így aztán sejthető, hogy az SVS hangfalaival, főleg minőségi házimozi rendszer építése előtt állóknak érdemes megismerkedni. Szerkesztőségünk munkatársai már izzítják az erősítőt és gyűjtik a megnézendő filmeket, mert hamarosan SVS Prime hangdobozszett tesztelésére kerül sor.

Az SVS hangfalai és mélysugárzói kipróbálhatóak és megvásárolhatóak a Home Movie budapesti hifi és házimozi bemutatótermében.

www.svsound.hu

SVS Ultra hangfalszett

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.