Denon Envaya, a zsebhangfal

2014. május 13., kedd, 07:25

Denon Envaya audio hifi hangfal hangrendszer mobil hangfal Denon hangfal mobil hangrendszer Bluetooth hangrendszer

Mobil audio fronton is erősít a sokszor csak ?japán hifióriás? néven emlegetett Denon. Az új Envaya nevű, hordozható mini-hangfalról még nem tudjuk, hogy hogyan fog szólni, de kétségkívül apró, és kábel nélkül is működik.

A Denon az Envaya-val nem alkotott gyökeresen újat, mindössze csatlakozott a mobil hangfalat készítők népes táborához. Egyelőre úgy tűnik, hogy a döntés jó ötlet volt, hiszen a szóban forgó készülék voltaképpen jól néz ki, és műszaki adatai is biztatóak: egy töltéssel akár 10 órát is végigzenél, aptX-es Bluetooth-t tartalmaz, és akku-bankként is használható.

Denon Envaya mobil hangfal

4 db különböző színű előlapi lemez is jár a részben olaszok által tervezett Envaya-hoz, melynek rácsa alatt 3 db hangszóró (2 db 57 mm szélessávú, 1 db 100 mm mélyhangsugárzó) rejtőzik. A tolltartó nagyságú dobozka a benne lévő Multi-pairing technológiának köszönhetően akár egyidejűleg 8 mobileszközzel is képes felvenni a kapcsolatot.

Denon Envaya mobil hangfal

A hangerőszabályzóval és töltöttség jelző LED-del egyaránt felszerelt termék, nem csak vezeték nélkül, hanem kábelről is használható a rajta lévő 3,5 mm-es Jack aljzatnak köszönhetően, ennél fogva akár TV vagy számítógép hangszórójaként is működhet.

Denon Envaya mobil hangfal

A Denon Envaya már Magyarországon is kipróbálható és megvásárolható a hivatalos márkaboltokban, bruttó 64 990 Ft-os áron.

hu.horn.eu

www.envaya.eu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.