B&W 801 D4 Signature az Audio Forumban

2023. december 30., szombat, 10:00

Bowers Wilkins BW audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal BW hangfal Bowers hangfal high end hangfal

Folytatja magyar turnéját a technológiai értelemben vett legjobb hangfal, mely valaha kijött a Bowers & Wilkins angliai üzeméből. Jelenleg az Audio Forum szaküzletben muzsikál, ahol különböző erősítők és lejátszók társaságában lehet kipróbálni. Ugyanitt a sima 801 D4 is megtalálható, így a két kiadás összehasonlítására szintén van mód. Rövid hírünk részletes videót is tartalmaz, melyből kiderülnek a 801 D4 fő különlegességei.

Bowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum BudapestBowers Wilkins 801 D4 Signature hangfal keresztváltó

A Bowers & Wilkins 801 D4 Signature első állomása az Aymara Kft. bemutatóterme volt, ahol a japán Rotel cég Michi szériás elektronikáival párosították. Amikor ott jártunk, teljesen lehidaltunk a hangminőségtől, de arra nem volt lehetőség, hogy összemérjük a hangfalakat az alapkiadással. Ezt a hiányérzetet korlátozott ideig bárki bepótolhatja, amennyiben ellátogat az Audio Forum boltjába. Ott kiállították a Signature nevet viselő 801 D4-et és annak "hétköznapi" változatát egyaránt. Jelenleg Classé és Naim elektronika szintén rendelkezésre áll, így eltérő karakterű erősítőkkel, alaposabban feltérképezhető a prémium hangfalak tudása.

Bowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum Budapest

Ennél a kategóriánál hatványozottan ízlésfüggő, hogy ki milyen eltéréseket hall és milyen hangösszetevőt favorizál, vagy éppen kifogásol. Ettől függetlenül a B&W 801 D4 és B&W 801 D4 Signature közti különbség egyértelműen hallatszik az első pillanattól kezdve.

Bowers Wilkins 801 D4 Signature hangfal keresztváltó

Hivatalosan csak kevés módosítást eszközölt a gyártó (ezek kiderülnek a mellékelt videóból), de a Signature a feláráért cserébe, természetesség tekintetében egyértelműen túllép az alapkiadáson.

Természetesen a komolyabb érdeklődőknek csak javasolni tudjuk, hogy fáradjanak el az Audio Forumba és ízleljék meg, amit ma az egyik legfejlettebb angol hangsugárzó képes nyújtani. A meghallgatás saját, hozott zeneszámokkal, internetről közvetített műsorral és a szaküzlet zenei archívumával egyaránt megoldható. Érdemes élni a lehetőséggel!

facebook.com/AudioForumBp

Bowers Wilkins 801 D4 Signature Audio Forum Budapest

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.