Borsónyi high end

2017. december 11., hétfő, 05:05

Sennheiser audio hifi fülhallgató IE800 IE 800 hifi fülhallgató Sennheiser fülhallgató high end fülhallgató Sennheiser IE 800

A Sennheiser tovább fejlesztette referencia kategóriás, hallójáratba illeszkedő fülhallgatóját, melynek eredményeként napvilágot látott a jobb hangot és modernebb csatlakozót nyújtó IE 800 S.

Néhány éve mi is kipróbáltuk a Sennheiser által valaha gyártott legjobb minőségű, hallójáratba illeszkedő fülhallgatót. Míg azóta egyes gyártók áttértek az ún. lengőnyelves vagy síkmágneses technológiákra, addig a német cég továbbra is hisz a dinamikus rendszerben. A HD 800 utáni, HD 800 S-re történő frissítéshez hasonlóan, most sem hagyják abba az eredeti IE 800 gyártását, helyette árban fölé pozícionálva helyezik kínálatukba a nemrégiben bejelentett IE 800 S-t.

Sennheiser IE 800 S high end fülhallgató

A termékhez immár gyári alaptartozékként járnak Comply memóriahabból készült párnák is, melyek egyrészt a jobb hangot segítik, másrészt a hagyományos szilikonhoz képest hatékonyabban csillapítják a külvilágból érkező zajokat. A dizájn is változott valamelyest, aminek eredményeként a komplett fülhallgató modernizált, matt fekete külsőben díszeleg. Továbbfejlesztették a kapszulákban lévő, 7 mm-es XWB (Extra Wide Band) hangszórókat, emellett épp úgy, mint a HD 800 S esetében, ezúttal is az ún. maszkhatást javították ki, hogy az apró részleteket hallhatóbbá tegyék.

Sennheiser IE 800 S Pentaconn kábel

Ugyancsak említendő a moduláris csatlakozóvégek megléte, melyek közül nem csak a hagyományos 3,5 mm-es Jack, hanem 2,5 mm-es szimmetrikus és 4,4 mm-es Pentaconn verziók is elérhetők. Utóbbi széleskörű elterjedésére még várnunk kell, viszont könnyen sztenderddé válhat a szimmetrikus jelúttal dolgozó mobileszközök körében.

A Sennheiser IE 800 S már megtalálható a boltok polcain, 309 990 forintért.

hu-hu.sennheiser.com

Sennheiser IE 800 S high end fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.