M2Tech újdonságok

2017. december 19., kedd, 11:15

M2Tech audio hifi DAC DSD MQA erősítő DSD DAC MQA DAC DA konverter M2Tech hifi

Rockstars néven debütált féltucatnyi új eszköz az olasz M2Tech kínálatában. A friss készülékek azok érdeklődését kelthetik fel, akik kis méretből akarnak audiofil hangzást megvalósítani.

A gyártó leírása szerint, a nemrégiben bejelentett/frissített, összesen 6 tagot számláló Rockstars család elsődleges célja, hogy a zenehallgatáshoz a sokak által elvárt érzelmi töltetet is biztosítsa, hogy a zenei esemény teljesség érzettel jusson a hallgatóig a high end rendszerekre jellemző részletességgel, dinamikai árnyalással és háromdimenziós hangszínpaddal.

M2Tech Young MkIII DAC

A láncba is fűzhető komponensek agyaként a Young MkIII, egy DAC-kal egybeépített előerősítő funkcionál(hat). Szolgáltatásai közé tartozik az MQA támogatottság és az aptX Bluetooth vevő funkció, igaz, utóbbi nem a kompromisszummentes hangélményt támogatja, de sokan bizonyára ki fogják használni.

M2Tech Young MkIII DAC hátlap

Annál nagyobb előnyt jelent az Android applikáció alapú vezérelhetőség és a kis méretet meghazudtoló, teljes értékű csatlakozó felhozatal (pl. egyebek közt nem maradt le az AES/EBU, USB bemenet és analóg XLR hangkimenet sem). A natív DSD dekódolásra is alkalmas készülék mindössze 0,0008 % teljes harmonikus torzítást produkál, ami több mint elismerésre méltó.

M2Tech Joplin MkII AD konverter

Az újoncok közt találunk MM/MC phono előerősítőt (Nash) és phono-képes analóg-digitális jelátalakítót (Joplin MkII) is. Megújult az extrém alacsony zajú Van Der Graaf tápegység is. Ez a látszólag elhanyagolható kiegészítő, a cég leírása alapján, az alacsonyabb zajjal képesebb elmélyíteni a sztereó hangfelvételek hátterét, ugyanakkor megnövekedett hangszínpadot és részletábrázolást is eredményezhet. IR vevővel is ellátták a Van Der Graaf MkII tápegységet, aminek köszönhetően nem kell más eszközökkel összefűzve külön ki- ill. bekapcsolni.

M2Tech Van Der Graaf MkII hátlap

Másik különlegesség a Crosby nevű D osztályú végerősítő, mely önmagában meghajthat egy pár hangsugárzót (60 W/csatorna teljesítménnyel) és tetszés szerint hídba kötve is használható (180 W teljesítménnyel). Az apró eszközön RCA és XLR bemenetek is találhatók, kis méretének és alacsony tömegének köszönhetően könnyen elférhet olyan helyeken is, ahol a klasszikus, nehéz hifi erősítők már túl nagyok volnának.

M2Tech Crosby

Az újoncok közül a Young MkIII (399 000 Ft) és a Crosby (299 000) már az Audio Centrum budapesti bemutatótermében is kipróbálható és megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

lnx.m2tech.biz

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.