Krell Industries a Home Movie kínálatában

2020. március 13., péntek, 11:50

Krell audio hifi erősítő végfok DAC high end hifi erősítő sztereó erősítő DA konverter high end hifi high end erősítő high end DAC

Nem várt, különlegesen jó hírt kaptunk a Home Movie-tól: elindítják a Krell Industries termékeinek magyarországi forgalmazását, ami öröm a high end audio eszközök szerelmeseinek - ennélfogva természetesen szerkesztőségünk is nagy lelkesedéssel fogadta.

Krell Vaungard DAC logoKrell Vaungard DACKrell ampsKrell K300i high end sztereó erősítőKrell hifi

A Krell Industries 1980-as alapítása óta kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő eszközök tervezésére és gyártására szakosodott; az amerikai vállalat neve kiérdemelten vált azóta fogalommá a zene és házimozi rajongók körében. Ma már természetesen világszerte ismert és elismert, termékei még a másodlagos piacon is kifejezetten értékesek és keresettek.

Krell amps

A Krell termékkínálatában megtalálhatók integrált sztereó erősítők és végfokok, monoblokkok, többcsatornás erősítők, előerősítők, hang- és videoprocesszorok, valamint forráseszközök is.

Krell K300i high end sztereó erősítő

Előremutató technológiai megoldásaikat mindenekelőtt a minőségi megszólalás szolgálatába állítják, így akár manapság divatos funkcionalitást is határozottan high end hangzással együtt kínálnak, ami finoman fogalmazva is ritkaságnak számít az adott kategóriában.

Krell Vaungard DAC

Bízunk benne, hogy a Krell termékeit hamarosan mi is tesztelhetjük és tapasztalatainkat megoszthatjuk Kedves Olvasóinkkal!

homemovie.hu

krellonline.com

Krell hifi

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.