Újabb márkával bővült az Extreme Audio kínálata

2018. szeptember 14., péntek, 19:50

Monitor Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal házimozi hangfalszett Monitor Audio hangfal

Az amúgy sem szerény kínálattal rendelkező Extreme Audio mostantól a Monitor Audio hazai disztribútora is. Az első szállítmány már megérkezett bemutatótermükbe, a belépőszinttől a high end-ig kipróbálhatók a népszerű hangfalgyártó termékei.

Itthon is közkedvelt név a Monitor Audio, bizonyára sok olvasónk számára sem idegen, néhány termékükhöz (pl. Bronze 2 állványos hangfal) nekünk is volt szerencsénk. Több, mint 40 éves szakmai múlttal a háta mögött, sok kategóriát felölel a széles vásárlói réteg számára megfizethető szinttől, egészen az audiofil Platinum sorozatig. Célközönségük nem csak a sztereós és házimozis világ, hiszen gyártanak kültéri és egyedi installációkhoz szánt, falba süllyeszthető hangsugárzókat is.

Monitor Audio Controlled Performance CT380 hangszóró

A cég sikere - saját elmondásuk szerint – nem csak a kifogástalan hangminőségben rejlik, sokkal inkább a hallható jelenségek legfelsőbb szintű megjelenítésében. Szakértői a fém dóm hangszóróknak, ugyanakkor erősségük kétségtelenül a széles, bármilyen költségvetéssel kompatibilis termékpaletta.

Monitor Audio Apex hangfalszett

Utóbbiban fellelhetők kompakt, szatellit alapú rendszerek (pl. Apex, Radius, Mass) és kedvező ár/érték arányú, hagyományos hangfal családok (Monitor, Bronze).

Monitor Audio Silver hangfalak

A kivitelben, technikai színvonalban, megszólalásban egyre többet nyújtó Silver, Gold valamint Platinum II sorozatok is sok tagból állnak, így a legkülönfélébb alkalmazási területek vagy szobaméretek szerint lehet kamatoztatni azok tudását.

Monitor Audio Gold 300 hangfal

A Monitor Audio termékeire részletes, kimerítő tesztek keretein belül fogunk visszatérni a közeljövőben.

www.extremeaudio.hu

www.monitoraudio.com

Monitor Audio Platinum II hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.