Új Fyne Audio állványos, high end hangfalak

2020. március 20., péntek, 07:10

Fyne Audio audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal Fyne Audio hangfal high end hangfal

F1-5 és F1-8 nevű, állványra helyezhető hangsugárzókkal bővítette kínálatát a Fyne Audio. A szépségek a díjnyertes F1-10 és az F1-12 zászlóshajó kisebb méretű, ezáltal megfizethetőbb alternatívái.

A Fyne Audio F1-8 ugyanazokat a technológiákat és tapasztalatokat foglalja magába, amelyeket álló testvérei, csak ezúttal kisebb méretben. A kézzel megmunkált doboz vastag, alumínium lapból forgácsolt talpon áll, amely egyúttal a gyártó sajátosságaként ismeretes BassTrax basszus diffúzor (a mélyhangokat 360 fokos irányban szétterelő) elemet is tartalmazza.

Fyne Audio F1.8 high end hangfal BassTrax

Utóbbinak köszönhető, hogy a Fyne Audio hangfalak kevésbé kényesek az elhelyezésre, miközben a vártnál mélyebb basszust generálnak. A FyneFlute gumi peremmel határolt, 200 mm-es IsoFlare mélyközép hangszóró közepébe 25 mm-es, kompressziós magnézium dómot helyeztek.

Fyne Audio F1.5 high end hangfal hangszóró

A Fyne Audio F1-5 kompaktabb, ezáltal könnyebben elhelyezhető kisebb helyeken is. Cserébe mélyközép/magassugárzó készlete is lecsökkent 125/19 mm-esre. E dobozhoz 30-100 W közötti teljesítményű erősítőt javasol a gyártó. Mindkét hangsugárzón megtalálható az ikonikus előlapi vezérlő tárcsa, amely a "presence" azaz zenei jelenlétérzet szintjén képes variálni. Ez az egyedi módszer a 2,5 kHz-5 kHz közötti spektrum változtatásával segít kompenzálni, amennyiben a hallgató a szobaakusztikából eredően túl élénk vagy ellenkezőleg, túlzottan csillapított karaktert tapasztal.

Fyne Audio F1.8 high end hangfal csatlakozó

Az ékszerdobozok várható érkezésével és árával kapcsolatban az Audio Centrum szaküzletében, valamint a hivatalos Fyne Audio viszonteladóknál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

fyneaudio.com

Fyne Audio F1.8 high end hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.