Új forgalmazónál az Audiovector hangfalak

2021. március 20., szombat, 15:25

Audiovector audio hifi házimozi hangfal high end hifi hangfal házimozi hangfalszett Audiovector hangfal high end hangfal

A Stream Audio kínálatát tovább színesíti az egyik legnépszerűbb dán hangsugárzó márka: mostantól ők az Audiovector büszke importőrei!

Audiovector QR hangfalakAudiovector QR5 hangfalAudiovector QR hangfal magassugárzóAudiovector hangfal talpAudiovector R 3 hangfalAudiovector R 3 hangfal csatlakozóAudiovector R 8 hangfalAudiovector R 11 hangfalAudiovector R 11 hangfalAudiovector R C centersugárzóAudiovector R hangfalak

Az Audiovector családi tulajdonban lévő, koppenhágai székhelyű cég. Az 1979-es alapítástól kezdve azt tűzték ki célul, hogy tökéletes hangsugárzókat kínáljanak a globális high end kereskedelemben. Ezt a víziót mai napig képesek voltak megőrizni, köszönhetően a naturális hangzást nyújtó hangsugárzóknak, amelyeket világszerte használnak zenerajongók és vájtfülűek.

Audiovector R 11 hangfal

Az Audiovector termékeket kézzel szerelik össze, ügyelve a magas gyártási és anyagminőségre. Mindegyik hangfal tervezése, fejlesztése és gyártása házon belül, magas követelményeknek megfelelve történik.

Audiovector R 8 hangfal

Kínálatuk az audiofil kategóriától indul és az ultra high end szinten tetőzik. Utóbbi képviselője az R11 Arreté, amely több tekintetben is szakít a hagyományokkal, ugyanakkor létrejöttét pusztán egy cél vezérelte: kompromisszumok nélkül a lehető legjobbat megalkotni.

Audiovector R hangfalak

Az Audiovector álló és állványos hangfalakat, aktív mélysugárzókat, falra akasztható vagy falba süllyeszthető modelleket, valamint házimozi centersugárzókat is készít, így sokféle kategória és variáció közül csemegézhetnek az igényes hangrendszer építők.

Audiovector R C centersugárzó

További érdekesség - és ebben sok más cégtől különbözik az Audiovector -, hogy az "R" sorozatban egyazon modell különböző konfigurációként rendelhető. A doboz azonos, de eltérő magassugárzóval (illetve az Arreté esetében extra vibráció csökkentéssel és szénszálas csatlakozó egységgel) lehet kérni, ami egy kreatív és bizonyos értelemben zöld megközelítés is. Említést érdemel a high end hangsugárzók dedikált földelő csatornája is, amely a gyártó egyik jellegzetes motívuma, jelenleg csak az Arreté modelleken elérhető extra.

Audiovector R 3 hangfal csatlakozó

Az első szállítmány már megérkezett Magyarországra. Már javában járatjuk a QR5 álló hangsugárzót, hogy részletes cikkben térjünk vissza rá, utána pedig reményeink szerint nagyobb modellekkel is foglalkozunk majd.

streamaudio.hu

audiovector.com

Audiovector R 3 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.