Nyolc év után megújul a Trenner & Friedl ISIS hangsugárzója

2019. február 8., péntek, 13:55

Trenner Friedl audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal Trenner Friedl hangfal high end hangfal

A legendás osztrák hangszóró-manufaktúra idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Ennek alkalmából - illetve a folyamatos, elkötelezett fejlesztési munka eredményeképpen - 8 év után megújult ISIS hangsugárzójuk. Az ISIS hangfalak már eddig is, minőségükkel és minden tekintetben zenei hangzásukkal vívták ki maguknak a high end szakma és közönség elismerését, az új széria a gyártó ígérete szerint az előd képességeit is túlszárnyalja.

Az álló, 120 cm magasságú, elegáns doboz hátrafelé dőlő dizájnja egyedi kinézetet, míg a megépítés és a felhasznált anyagok minősége minden elvárást felülmúló hangzást ígér. A különlegesen kialakított szellőzőnyílások biztosítják a tökéletes illeszkedést - akusztikai adaptációt - szinte bármilyen helyiséghez. Most először alkalmaztak ebben a modellben fűrészfogas profillapokat a test belső, valamint a középhangszóró kamrájának kialakításához, ennélfogva jobb lett az állóhullámok csillapítása. Így a részletek finomhangolása és a magas impulzusok megjelenítése is javult. Mindemellett a technológia segítségével megnőtt a doboz merevsége, a tömeg csökkenése mellett.

Trenner & Friedl ISIS hangfal

Az új modell négyféle színben készül, ebből egy jelzi az egyedi kívánságokat - gyakorlatilag bármilyen színben kérhetjük ISIS hangfalainkat. Az alapszínek "Jeges Tölgy", "Természetes Dió" és "Éjszürke" neveket kapták. A hangdoboz tömege nem kevesebb, mint 65 kg darabonként, ez az adat már önmagában is következtetni enged az általa nyújtott élményre és utal a kategóriájára. Impedanciája 6 Ohm, míg érzékenysége 91 dB (2,83 V/1 m) értéket mutat. A kettős kábelezésre vagy kettős erősítésre is felkészített ISIS frekvencia-átvitele 25 Hz (-6 dB) és 40 kHz (-3 dB) közötti, felépítése háromutas. A Mundorf keresztváltó alkatrészek pedig biztosítják, hogy mindig a megfelelő frekvenciák jussanak el az egyes hangszórókhoz. A kiváló minőségű csatlakozókat a Cardas Audio szállította, így azok és a belső kábelezés is illeszkednek az ISIS minőségéhez.

Trenner & Friedl ISIS hangfal hátlap

Az eddigiek alapján a Trenner & Friedl ismét nagyot alkotott, hűen az elmúlt 25 év filozófiájához és a zene minél tökéletesebb megjelenítésére való törekvéseihez.

audiocentrum.hu

www.trenner-friedl.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.