Megfizethető Phonar hangfalak

2016. május 19., csütörtök, 11:50

Phonar audio hifi házimozi hangfal hangszóró hangfalszett hifi hangfal Phonar hangfal Phonar Veritas házimozi hangfalszett

Veritas Style néven debütált a német Phonar legújabb és jelenlegi legolcsóbb hangsugárzó szériája. A mindössze háromtagú család letisztult dizájnt, kristályos részleteket és komoly dinamikát ígér, a Phonar-hoz mérten váratlanul kedvező áron.

A hangfal specialista Phonar főleg az audiofil szegmensben érzi otthon magát, legalábbis a nemzetközileg elismert Credo Reference állódoboz és az általunk is tesztelt Veritas M4 NEXT bizonyította a német manufaktúra szakmai kiforrottságát.

Viszont az iparág dübörög, a megfizethetőbb típusok között sok meglepően hatékony megoldással találkozunk, ezért nem is annyira meglepő, hogy a Phonar mérnökei is éreztek némi bizonyítási kényszert e téren. A Veritas Style tehát egyfajta kiterjesztés a gyártó részéről, bizonyos technológiák öröklésével, és persze egyes motívumok elhagyásával.

Phonar Veritas M2 Style hangfal

Így viszonylag egyszerű, egyenes hasáb dizájnt kapunk a Veritas p2 Style álló ill. Veritas m2 Style állványos típusok esetében. A két hangfal kiegészül egy házimozi centersugárzóval (Veritas c2 Style) is, így a filmek megszállottjainak sem kell lemondania az új termékcsalád előnyeiről. A gyártó közleménye alapján, sikerült magas hatékonyságú hangfalakat építeniük, melyek a kristálytiszta magas frekvenciák mellett bivalyerős basszusokat is könnyedén generálnak.

Phonar Veritas C2 Style centersugárzó

A fekete vagy fehér színben megvásárolható hangfalak 130 mm átmérőjű Peerless mélyközép hangszórót és 26 mm-es lágy dóm magassugárzót tartalmaznak, a center- és állódobozok D'Appolito elrendezésű hangszórókészlettel rendelkeznek.

Árképzésük a következő:

Phonar Veritas p2 Style álló hangfal: 269 000 Ft/pár

Phonar Veritas m2 Style állványos hangfal: 149 000 Ft/pár

Phonar Veritas c2 Style centersugárzó: 119 000 Ft

Phonar Veritas M2 Style hangfal

Az újoncok már meghallgathatók és megvásárolhatók az Audio Centrum bemutatótermében. Az m2 Style állványos hangfalat megkaptuk tesztelésre, így hamarosan részletes cikket olvashatnak róla honlapunk hasábjain.

www.audiocentrum.hu

www.phonar.de

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.