Aktív monitor hangfal Angliából

2017. március 20., hétfő, 14:05

AE Acoustic Energy audio hifi hangfal hifi hangfal aktív hangfal AE hangfal AE One Active Acoustic Energy hangfal

Feltámadt poraiból a stúdiótechnikai múltú AE1 monitorsugárzó, mely elődjeitől eltérően kevésbé professzionális külsejű, így otthonokban is jól mutat.

Acoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfalAcoustic Energy AE1 Active aktív hangfal hátlap

30 éves fennállását ünnepli a brit Acoustic Energy a megújult AE1 Active aktív hangfalpárral, melynek azonos néven futó elődje volt a gyártó első, egyúttal úttörő és sikert okozó terméke. Az eredetileg professzionális területre szánt hangfal mostanra lényegesen letisztultabb, dekoratív külsőt kapott annak érdekében, hogy tetszés szerint, nappalink dísze is lehessen. Másfelől - erre a gyártó is felhívja figyelmünket - minden adottsága megvan ahhoz, hogy stúdióban, vagy akár hobbizenészek, otthoni félprofi műsorgyártók íróasztalán helytálljon.

Acoustic Energy AE1 Active aktív hangfal

A teljesen analóg elektronikával rendelkező dobozok RCA és XLR bemenetekkel rendelkeznek. Emellett +/- 2 decibeles tartományban külön vezérelhető alacsony és magas frekvenciás visszaadásuk.

Acoustic Energy AE1 Active aktív hangfal hátlap

Az alumínium hangszórókészlettel rendelkező rendszer magassugárzója körül WDT hullámvezető található, melynek köszönhetően a vártnál nagyobb szórásra és szélesebb hangszínpadra képes. Kerámia és fém keverékű membránja, a cég szerint épp olyan dugattyúszerű mozgást produkál, amelyet az eredeti AE1-nél is megvalósítottak. Mindezt AB osztályú erősítők hajtják, külön-külön 50 W teljesítményű végfok táplálja a magas és mélyközép hangszórót. A papíron közölt frekvencia-átvitel +/- 6dB eltéréssel 40 Hz-től 25 kHz-ig terjed.

Acoustic Energy AE1 Active aktív hangfal

A zongoralakk fekete, fehér és valódi cseresznyefa furnér külsővel készülő Acoustic Energy AE1 Active aktív hangfal 319 000 forintos pár-áron már itthon is rendelhető. Meghallgatható az Audio Centrum bemutatótermében, illetve akinek nincs lehetősége ellátogatni a szaküzletbe, az ne csüggedjen, mert hamarosan kimerítő cikket fogunk megjelentetni a kis erőművekről itt, az AV-Online hasábjain!

www.audiocentrum.hu

www.acoustic-energy.co.uk

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.