Címke

Canton [9 találat]


Canton Chrono 513 állványos hangfal teszt

2018. augusztus 23., 17:25

Canton Chrono 513 hangfalA Canton gondosan felparcellázta hangsugárzóinak kategóriáit annak érdekében, hogy minden ársávot lefedhessen. Most a 120 000 Ft/db áron megvásárolható Chrono 513 állványos hangfalakat hallgattuk meg, hogy kiderítsük, mire számíthatunk egy globálisan középkategóriásnak nevezhető doboztól?

Canton Chrono SL 536 állványos hangfal teszt

2018. július 12., 17:50

Canton Chrono SL 536 hangfalSajnálatos, hogy szerkesztőségünk falai közt csak ritkán fordul meg egy-egy Canton hangfal, pedig Európa egyik legnagyobb gyártójáról beszélünk, és eddigi tapasztalataink szerint, értik is a dolgukat. A Canton üzletpolitikája az, hogy valóban mindenki otthonába bekerülhessen valamelyik hangsugárzójuk, azaz a belépő kategóriától a high end-ig mindenki megtalálhatja az elképzeléseit a termékei között. Tesztünk főszereplője a középkategória felé hajló Chrono sorozat egy kisebb tagja, az SL 536 állványos hangfal igyekezett kivívni elismerésünket. Spoiler: sikerült neki.

Canton SUB 8.3 aktív mélyláda teszt

2017. november 24., 23:05

Canton SUB 8.3 aktív mélyládaMéltatlanul mellőztük mostanáig a Canton mélyládákat, pedig amiket volt szerencsénk hallani, azokról egyértelműen pozitív véleményt alkottunk, akárcsak álló és állványos hangdobozaikról. Végre kaptunk tesztelésre egy Canton aktív szubbasszus sugárzót, kezdésnek a paletta alsó feléről, a SUB 8.3 nevű modellt.

Canton Reference 7 K álló hangfal teszt

2017. július 28., 12:15

Canton Reference 7 K hangfalBizonyos határok fölött pár másodperc alatt kell, hogy lebilincseljen a hang, így a nagy érték nagy téttel párosul. Utóbbira ezúttal egy német hangfalpár vállalkozott, mégpedig a Canton csúcs szériájának legkisebb álló tagjai, melyek az audiofil paramétereket óvatosan összekevert koktélban helyezik tálcára. Mi is megízleltük, íme a teszt!

Canton musicbox XS ultrakompakt mobil hangrendszer teszt

2016. július 30., 10:35

Canton musicbox XS Bluetooth hangrendszerAz alig téglányi nagyságú musicbox XS a bárhol elférő mobil hangfalak elegánsabb rétegét képviseli, jó extrákkal és még jobb teljesítménnyel. A kis hangrendszert magunkkal vittük egy kiadós nyaralásra, hogy kipróbáljuk, mire képes.

Canton Chrono 509.2 DC álló hangfal teszt

2015. március 20., 19:45

Canton Chrono 509.2 DC hifi hangfalNémetország legnagyobb hangfalgyártója, a Canton egyik impozáns álló hangdoboza, a Chrono 509.2 DC társaságában töltöttünk néhány napot. A fekete-ezüst színkombinációjú hangsugárzó nem csak megjelenésével, de ami fontosabb, a hangjával is meggyőző benyomást tett ránk.

Canton GLE házimozi hangfalszett teszt

2014. augusztus 26., 16:30

Canton GLE házimozi hangfalszettA Canton hangfalak látszólagos diszkrécióval törtek be Magyarországra, mégis gyakorta láthatóak hifi szaküzletek és márkaboltok dobogóin. Most ehhez a gyártóhoz fordultunk, hogy kiderítsük, mi az elképzelésük az ideális középkategóriás házimozi rendszerről.

Denon márkabolt az Allee-ban

2013. november 27., 07:20

Denon márkaboltHa hifi vagy házimozi termékekről beszélünk, előbb vagy utóbb felbukkan a Denon és a Marantz neve is. A két megkerülhetetlenül népszerű márka végre egy gyönyörű bemutatótermet kapott Buda egyik forgalmas csomópontjának közelében, az Allee üzletházban.

IFA 2011 - Canton

2011. szeptember 15., 20:55

Cantonék standja berendezettségben hozta azt a különös, steril hangulatot, mely a német gyártó hangsugárzó kínálatát jellemzi. A falak mentén katonásan felsorakozó termékek minimál stílusú külseje, a fémesen megcsillanó membránok és a szögletes formák akarva-akaratlanul is szemet szúrtak minden arra járónak.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.