Denon márkabolt az Allee-ban

2013. november 27., szerda, 07:20

Denon márkabolt Denon Marantz DALI Q Acoustics Boston Acoustics Wharfedale Canton Elipson Jabra NOCS Jays Profigold QED hifi audio házimozi erősítő hangfal fejhallgató házimozi erősítő hifi bolt házimozi bolt

Ha hifi vagy házimozi termékekről beszélünk, előbb vagy utóbb felbukkan a Denon és a Marantz neve is. A két megkerülhetetlenül népszerű márka végre egy gyönyörű bemutatótermet kapott Buda egyik forgalmas csomópontjának közelében, az Allee üzletházban.

Denon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkaboltDenon márkabolt

Végre nem kell boltról boltra járni, hogy megtaláljuk és összehasonlíthassuk a Denon és Marantz termékeit! A 4-es villamos végállomásánál, Buda egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában talált új otthonra a hifi világ két ismert márkája. 

Denon márkabolt

Az új bemutatóterem egyik fő vonzereje természetesen az, hogy a Denon és Marantz termékeinek szinte teljes palettájával rendelkezésre áll. Persze akad itt bőségesen más márkák termékeiből is néznivaló. Válogathatunk itt még egyebek között DALI, Q Acoustics, Boston Acoustics, Wharfedale, Canton, Elipson hangfalak közül.

Denon márkabolt

Aki igazán igényes hálózatos zenehallgatásra vágyik, annak itt van a Sonos teljes kínálata, amihez akár a Genelec Home sorozatából is lehet aktív hangfalakat válogatni. Aki pedig fej- vagy fülhallgatót keres, az egyebek között a Jabra, NOCS, Jays és persze a Denon modelljei közül választhat. Végül, mivel egy ilyen üzlet kínálata nem lehet teljes kiegészítők nélkül, találunk itt Profigold és QED kábeleket is. 

Denon márkabolt

Természetesen a kiállított készülékek meg is hallgathatóak. Akár a már előre összeállított rendszerek, akár egyedi, a vásárló igényei szerintiek. Egy sztereó rendszer összekötése pár perc alatt megvan, de egy házimozi összeállítása kicsit tovább is eltarthat. Ilyenkor bátran el lehet sétálni egy kávéra, vagy egy kicsit nézelődni az áruházban. Vagy lehet akár helyben is válogatni, például a fejhallgatók között, elvégre abból is akad bőségesen.

Denon márkabolt

Ahogyan az a képeken is látszik, a bolt igazán csinosra sikerült, a kínálat pedig hatalmas. Mindenképpen érdemes ellátogatni és megismerni az új Denon márkaboltot és annak kínálatát!

Denon márkabolt

Cím:

Allee bevásárlóközpont, II. emelet 117. üzlet

Budapest, 1117 Október huszonharmadika u. 8-10.

Telefon: +36-1-2090298
email: budapest@denon.hu
weboldal: www.denonmarkabolt.hu
Nyitvatartás:

Hétfő-Szombat: 10.00-21.00

Vasárnap: 10.00-19.00

 

Denon márkabolt

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.