Új erősítő a Norma Audio kínálatában

2024. február 17., szombat, 15:00

Norma audio hifi erősítő sztereó high end hifi erősítő sztereó erősítő Norma erősítő high end erősítő high end hifi

A Norma Audio kínálatában új integrált sztereó erősítő jelent meg, melynek neve REVO IPA-80. Ez a korábban általunk is bemutatott REVO IPA-70B utódja, frissített tápegységgel és oldalanként még 10 wattal megtoldva. A kecses formaterv megmaradt, melyen kívül, ahogy a gyártó fogalmaz, "hang közvetlenségre" lehet számítani. Hamarosan teszteljük, addig jöjjön néhány technikai érdekesség!

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő távirányítóNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő hátlapNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő hátlapNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő hátlapNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítőNorma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő DAC

A Norma Audio REVO IPA-80 az olasz cég legkisebb sztereó erősítője, amennyiben a készülékmagasságot vesszük figyelembe. Létezik nála még kisebb (szélesség és ár tekintetében) opció is HS IPA1 néven, de a REVO letisztultabb és hagyománytisztelőbb vonalat képvisel. Mi rejtőzik a magas minőségű fémházban?

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő

A gyártó ezúttal is kiemelt figyelmet szentelt az extrém alacsony zajú és magas sebességű sematikus topológiának, emellett a sávszélességet 1 MHz-ben határozták meg. A készülék magas áramú MOS-FET végerősítőt tartalmaz, RMS teljesítmény 2x80 W 8 ohmon és 2x150 W 4 ohmon.

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő

A nyomtatott áramköri lap széles földelő sávot kapott, elkülönítették a jelszint vezérlő és kimenő modulok földelését. A készülék lelke egy toroid tápegység, mely kifejezetten zenehallgatásra optimalizált kivitel, alacsony mechanikus zajjal és kimenő impedanciával.

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő

A Cremonában tervezett és gyártott erősítő valamennyi funkciója hozzáférhető a NORMA RC-A távvezérlővel. A szolgáltatások része, hogy jelszint vezérlés (hangerő szabályzás) esetén a felhasználó választhat kisebb léptékű, finoman adagolható vagy gyors sebesség közül.

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő távirányító

Másfelől az IPA-80 moduláris felépítésű, így rendelésnél a vásárló eldöntheti, hogy kér-e bele phono előerősítőt, vagy USB DAC-ot. A bemenetek közötti átkapcsolás relével történik, a hangfalkábel csatlakozók arany/palládium bevonatot kaptak.

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő hátlap

Az alapkiadás bevezető akciós ára e sorok írásakor 1 300 000 forint, a phono, illetve USB DAC modullal szerelt verziók pedig körülbelül 1 690 000/1 825 000 forintért kaphatók.

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő DAC

Az első Magyarországra érkezett Norma REVO IPA-80 erősítők egyikét már javában járatjuk szerkesztőségünkben. Hamarosan még részletesebb teszt olvasható róla, addig is, aki meg szeretné hallgatni, megteheti előzetes bejelentkezést követően a Gedeon Audio-ban.

gedeonaudio.hu

normaudio.com

Norma Audio REVO IPA-80 sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.