Vincent újdonságok

2015. június 2., kedd, 06:25

Vincent audio hifi erősítő végfok végerősítő előfok hifi erősítő Vincent erősítő elektroncsöves erősítő csöves erősítő csöves előfok hibrid erősítő

Több olyan hifi különlegességet is bejelentett a Vincent, melyek mostantól tovább gazdagítják a cég egyébként sem szerény kínálatát. A friss modellek, kivétel nélkül elektroncsövet is tartalmaznak, tehát az analóg hangzás szerelmesei vidáman dörzsölhetik tenyerüket!

Vincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokk és SA-T7 előfokVincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokkVincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokkVincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokkVincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokk hátfalVincent Audio SV-700 sztereó végfokVincent Audio SV-700 sztereó végfokVincent Audio SV-700 sztereó végfok hátfalVincent Audio SV-700 sztereó végfokVincent Audio SA-T7 előerősítőVincent Audio SA-T7 előerősítőVincent Audio SA-T7 előerősítő hátlapVincent Audio SV-500 hibrid sztereó erősítőVincent Audio SV-500 hibrid sztereó erősítőVincent Audio SV-500 hibrid sztereó erősítőVincent Audio SV-500 hibrid sztereó erősítő hátlapVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfokVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfokVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfokVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfokVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfok hátlapVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfok belsőVincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfok távvezérlő

Az új modellek között integrált sztereó erősítők és végfokok is találhatóak. Utóbbiak közül talán a legkülönlegesebb az SP-T700 típusú csöves monó végerősítő, mely viszonylag kompakt méretével és a benne található, három elektroncsővel (1 db 6S3P-EV; 1 db 6SCH9P; 1 db 6Z4) az igazi, klasszikus high end hifi rendszerépítők ékszere lehet ? ne feledjük, hogy a tizenhat kilós ládikából, kettő szükséges a sztereó hanghoz!

Vincent Audio SP-T700 elektroncsöves monoblokk

Ha ?megelégszünk? az egy készülékházba épített sztereó végerősítőkkel is, akkor az SV-700 is bíztató versenyzőnek tűnik. A 8 ohmon 100, 4 ohmon pedig 160 W csatornánkénti teljesítményt produkáló erőművet hibridként tartja számon a Vincent, mely az AB osztályú erősítők hatékonyságát ötvözi az A osztály finom karakterével.

Vincent Audio SV-700 sztereó végfok

Továbbhaladva a Vincent tubeLine szériáján, az imént említett modellekhez ideális párosítás lehet az az SA-T7 előerősítő, mely csöves mivolta ellenére, fejet hajt a modern követelmények előtt, tehát digitális bemeneteket (egész konkrétan egy optikai és egy koaxiális csatlakozót) is tartalmaz.

Vincent Audio SA-T7 előerősítő

Szimmetrikus kialakítású előlapjával és középső kerek ablakocskában izzó diódájával bizonyára sok hifista szívét megdobogtatja majd az SA-T7, mely a vadonatúj BestPentode áramkört is tartalmazza. A Frank Blöhbaum által kifejlesztett topológia sok zajt megszűntet, emellett a készülék utólagos finomhangolása is lehetséges, opcionálisan beszerezhető modulok (CV6189, 6S3P-EV) használatával.

Vincent Audio SV-500 hibrid sztereó erősítő

A powerLine friss tagjaként üdvözölhetjük az SV-500 hibrid sztereó erősítőt, mely a cég legnépszerűbb (SV-227) integrált modelljének alapjaira épül, egyedül az elektroncsöveken és a tápegységen módosítottak, így a készülék csatornánként 50 W kimenő teljesítményt produkál 8 ohmon.

Vincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfok

Végül, de nem utolsó sorban a premiumLine is bővült egy szimmetrikus kialakítású, természetesen elektroncsöves előfokkal (SA-T8), mely aranyozott Neutrik XLR bemeneteivel fogadja high end forráseszközeinket.

Vincent Audio SA-T8 elektroncsöves előfok belső

A Vincent Audio újdonságaival kapcsolatban, bővebb termékinformációkért és árakért az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

www.streamaudio.hu

www.vincent-tac.de

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.