Címke

Vincent [9 találat]


Vincent Audio SV-737 hibrid csöves sztereó erősítő teszt

2021. november 23., 17:30

Vincent SV-737 csöves sztereó erősítőA Vincent Audio is követi azt a trendet, ami mostanában meghatározó a sztereó készülékeket gyártók körében, azaz nem csak egy erősítőt kínál önmagában, hanem hozzácsapott még egy DAC-ot is, pontosabban integrált a belsejébe egy Burr-Brown PCM5102 DAC chipet, amivel megszületett a Vincent SV-737. A WiFi kapcsolat révén, pedig akár streamert is varázsolhatunk az erősítőből. Folytatva a hagyományokat, az előerősítő részben itt is csövek fűtik fel a készüléket és a szobát, így lesz a Vincent SV-737 egy igazán hibrid készülék az erősítők sorában.

Vincent Audio DAC-1 MK DAC teszt

2021. február 20., 05:00

Vincent DAC-1 MK DA konverterA Vincent Audio elsősorban a csövekkel szerelt készülékeivel vívta ki az elismerést a vevők között, nem beszélve a józan árazásról, ami minőséggel is társult a zeneszerető emberek legnagyobb örömére. Az egyik új fejlesztést vesszük most fülügyre, nevezetesen a DAC-1MK-t, ami a cég ár listáján a belépő vonalat képviseli, ami persze önmagában már egy magasabb szint az átlaghoz képest. Itt nincsenek csövek, ellenben benne van a legújabb és az egyik legjobb Sabre DAC, van toroid trafó és van szimmetrikus kimenet az étlapon. Meglehetősen bíztató kilátások, nézzük mit kapunk a pénzünkért, ha ezt választjuk!

Megérkezett a Vincent DAC-1 MK

2020. december 2., 11:20

Vincent DAC-1 MKDebütált a német cég sokak által kedvelt D/A konverterének frissített változata, a DAC-1 MK. Legfontosabb újítása, hogy immár ES9038 chippel gyártják, így a korábbinál magasabb mintavételezéssel, még jobb minőségű fájlokat is képes natívan kezelni.

Vincent DAC-7 csöves DAC teszt

2020. szeptember 26., 21:45

Vincent DAC-7 csöves DACA DA konverterek világában viszonylag ritkának mondhatók a csöves kialakítású eszközök, a Vincent DAC-7 azonban pontosan ezt kínálja, ráadásul teljesen szimmetrikus kivitelben. Épp e tulajdonságok miatt nagy várakozásokkal néztünk a készülék tesztje elé, és elmondhatjuk: a maga kategóriájában igen kiemelkedő hangot kaptunk.

Vincent Audio SV-500 hibrid integrált sztereó erősítő teszt

2015. szeptember 22., 19:50

Vincent SV-500 hibrid integrált sztereó erősítő

A Vincent Audio nem határokat feszegetett, csak ésszerű egyensúlyt akart teremteni az ár, és teljesítmény között. Az SV-500, elmondásuk szerint "a nép erősítője", 1000 EUR alatti árcédulájával elektroncsöveket, beépített DAC-ot és jó sok alumíniumot tartalmaz. Lássuk, mit tud még!

Vincent SV-238MK integrált sztereó erősítő teszt

2015. július 31., 15:00

Vincent SV-238MK integrált sztereó erősítőNem mai keletű az ismeretségünk a Vincent Audio gyártmányaival és már az első találkozás során szívünkbe lopta magát ez a márkanév. Ezt követően a szaksajtóban sokat olvastunk Vincent termékekről, méghozzá csupa jót, dicsérő szavakat. Nemrég jó kezekbe, a Stream Audióhoz került a Vincent Audio hazai képviselete, sok készüléket tartanak raktáron, így hozzánk is eljutott belőlük két erősítő. Az egyikről már megjelent a teszt a másik az SV-238MK, amelyről az alábbiakban tesszük közzé tapasztalatainkat.

Vincent újdonságok

2015. június 2., 06:25

Vincent Audio hifi újdonságokTöbb olyan hifi különlegességet is bejelentett a Vincent, melyek mostantól tovább gazdagítják a cég egyébként sem szerény kínálatát.

Vincent SP-331 hibrid sztereó végerősítő teszt

2015. május 15., 08:05

Vincent SP-331 hibrid sztereó végerősítőElőször volt szerencsénk Vincent készülékhez, és nagyon reméljük, hogy nem utoljára. Az SP-331-től minden olyan pozitívumot megkaptunk, amit a lelkes hifisták egy kedvezően árazott végerősítőtől elvárhatnak.

Vincent Audio Magyarországon

2015. április 3., 07:10

Vincent AudioA Stream Audio hifi és házimozi bemutatóterem ismét bővítette egyébként is rendkívül széles kínálatát, ezúttal a német Vincent Audio cég termékei kerültek polcaikra.

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.