A PMC és a Martin Logan mostantól Európában erősíti egymást

2019. augusztus 22., csütörtök, 06:10

PMC Martin Logan audio hifi hangfal hangszóró PMC hangfal Martin Logan hangfal

A PMC egy külön disztribúciós vállalatot hozott létre, PMC Distribution UK néven, ami mostantól az 1980-as alapítású, elektrosztatikus hangsugárzókat gyártó Martin Logan modelljeit is forgalmazni fogja Angliában.

PMC Martin LoganPMC Martin LoganPMCMartin Logan

"A PMC saját termékportfóliójának bővítése a hangszórók és erősítők, valamint a Bryston elektronikák forgalmazása és az AVM közelmúltbeli kiegészítése miatt szükségessé vált az Egyesült Királyság PMC gyártási és értékesítési divízióinak elkülönítése" - magyarázza Ian Sutton, a divízió vezetője. "Lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsuk és bővítsük a hazai piacon a hangsúlyt, hogy megfeleljenek a kiskereskedelmi és telepítési ágazatok speciális igényeinek a dedikált forgalmazási infrastruktúra révén."

PMC Martin Logan

"Az Egyesült Királyság változó piaca, és a high end egyéni telepítések felé való elmozdulás azt jelentette, hogy bővíteni kell kínálatunkat ezen a kritikus piacon. A Martin Logan, amely lapos paneleiről híres, nagyon erős és széles körű lifestyle mélysugárzókkal és hangszórókkal rendelkezik, és tökéletesen illeszkedik más márkáinkhoz és saját kínálatunkhoz. A PMC a Martin Logannal egy háromlépcsős bevezetési programot tervez, először is, a zászlóshajó, Masterpiece sorozatú elektrosztatikus hangszórók jelenlétének megerősítésével az Egyesült Királyságban, a meglévő értékesítési csatornák gondos értékelésével és finomhangolásával." Új forgalmazók kerülnek kinevezésre, és néhány meglévő kereskedői szerződést szükség esetén felülvizsgálnak. A PMC UK Distribution ezután az SLM modellekkel kezd el foglalkozni, mert úgy véli, a Martin Logan falon belüli, falon és mennyezeten átívelő hangszóróinak széles választéka a CI ágazat számára készült.

Martin Logan

A harmadik szakaszban a Motion Series passzív hangszórói és a korszerű BalancedForce mélysugárzói következnek, amelyek ARC helyiség optimalizálási technológiával rendelkeznek. A passzív, könnyen integrálható, hangszórók és az aktív mélysugárzók kombinációja igazi audiofil minőséget biztosít, és lehetővé teszi mindenkinek, hogy csatlakozzon ezekhez a megfizethető hangforrásokhoz anélkül, hogy feláldozná a hangminőséget. A tervek arra is felhívják a céget, hogy újra tervezze internetes oldalát, hozzáadva az egyes márkákhoz hozzáfűzött brit webhelyeket, amelyek egy átfogó partner-támogatási részleghez kapcsolódnak. Az Egyesült Királyságban engedélyezett kiskereskedők számára egy biztonságos bejelentkezési terület, egyszerű hozzáférést biztosít a termékszolgáltatással kapcsolatos információkhoz, képekhez, logókhoz, műalkotásokhoz, irodalomhoz, műszaki információkhoz és termékismertetőkhöz.

PMC

"Az eszközkönyvtár hozzáadásával a kiskereskedőink is jól és egyértelműen bemutathatják a PMC márkát ügyfeleiknek a reklámokon, az összes szerkeszthető műtárgyon, az értékesítési ponton és az interneten keresztül. Úgy véljük, hogy ez lesz az egyik legátfogóbb támogatási szolgáltatás, amelyet az Egyesült Királyság kiskereskedői kaphatnak bármely forgalmazótól" - mondja Keith Tonge, az új rendszer felelőse.

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.