Új Q Acoustics csúcsmodell

2014. április 29., kedd, 18:15

Q Acoustics audio hifi hangfal Concept 20 Concept 40 hifi hangfal Q Acoustics hangfal

Az angol székhelyű Q Acoustics hangfalgyártó új terméket mutatott be idén tavasszal a Concept 40 álló hangsugárzó személyében, mely egyben jelenlegi zászlóshajójuk is lett.

Nemrégiben új hangfalat üdvözölhettünk a Q Acoustics kínálatában, melyet a korábbi, nemzetközileg is sikeres Concept 20 állványos hangfalat alapul véve, Concept 40 névre kereszteltek. A cég meggyőződése, hogy az újonc, árkategóriáját meghazudtoló hangzásra képes. Magabiztosságuk főleg a rendkívüli csillapítottságú Gelcore dobozon alapszik. Utóbbinak köszönhetően a hangszórók mozgásakor keletkező, nemkívánatos rezgések szinte teljes megszüntetése, továbbá a háromszögletű, gyárilag mellékelt tüskés talapzat is komoly mértékben javítja a hangzást. Egyébként a Concept 40 kétutas basszreflex kiosztással rendelkezik, 2 db 125 mm-es mélyközép hangszórója kiegészül egy diszkrét kamrába ültetett, 25 mm-es lágy dómmal. Az egyenként 18,5 kg tömegű dobozkák (alig 1 m magasságúak) 53 Hz-től 22 kHz-ig terjed frekvenciaátvitelük.

A Q Acoustics Concept 40 magasfényű fehér és fekete színekben érhető el. Ha olvasóinkat netán érdekli ez a típus, akkor kipróbálhatják itthon, a hivatalos disztribútor márkaboltjában.

hu.horn.eu

Q Acoustics Concept 40 hifi hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.