Új hifi tápszűrő és RCA kábel a LessLoss kínálatában

2022. július 22., péntek, 10:10

LessLoss audio hifi kábel tápelosztó tápszűrő hifi tápelosztó hifi tápszűrő audio kábel RCA kábel

A litván székhelyű, high end kiegészítőkre specializálódott cég bemutatta frissített C-MARC analóg RCA összekötő kábelét. Mellette egy vadonatúj tápszűrőről is lehullott a lepel. A masszív, keményfa házas eszköz C-MARC és Firewall technológiákkal járul hozzá a jobb zenei élményhez.

LessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss Power Distributor tápszűrőLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábelLessLoss C-MARC RCA kábel

LessLoss Power Distributor elosztó és tápszűrő

A gyártó legújabb hifi tápelosztóján egy IEC bemenet és hat Schuko kimenet található (létezik amerikai/japán/kínai szabványú változata is). Háza valódi, kézzel csiszolt, lakkozott fa.

LessLoss Power Distributor tápszűrő

Mindegyik csatlakozó érintkezője réz, nikkelmentes aranyozott bevonattal. A felső aljzatok Furutech FI-E30 típusok. Az alsó és felső falemezt összesen 46 csavar rögzíti. A LessLoss digitális érzet nélküli, nyugodt és naturális hangélményt ígér közleményében. Azt is hozzáteszik, hogy a hangszínpad méretének növelésében és a háttér mélyítésében is szerepet játszik az eszköz.

LessLoss Power Distributor tápszűrő

A LessLoss Power Distributor teljes egészében C-MARC Entropic Process belső kábelezést tartalmaz. Emellett a korábban kifejlesztett Firewall szűrő technológiát is hasznosítja, dupla konfigurációban. Minden belső alkatrészét átlátszó műgyantával rögzítették, amely segíti a mikro-vibráció elnyelését valamennyi fizikailag kontakt ponton.

LessLoss Power Distributor tápszűrő

A tápszűrő tetszés szerint használható az oldalára helyezve is. Ára e sorok írásakor 4380 dollár, egyedi rendelésre kapható, napi árfolyamon forintra átszámított összegért. A C-MARC technológiáról itt írtunk korábban.

LessLoss C-MARC RCA kábel

LessLoss C-MARC RCA kábel

Frissült a gyártó RCA csatlakozóval szerelt analóg összekötője is. Különlegessége, hogy a korábbitól eltérően, csatlakozói nem fémházasak, hanem wengefa burkolatúak. A C-MARC RCA összekötő 1-től 5 méteres hosszúságig rendelhető készre szerelve, de önmagában csak a kábelrész is kapható, méterre vágva. Opcionálisan, felár ellenében Entropic Process változatban is kérhető. Utóbbi egy fejlett bejáratási eljárás, amelyről bővebb információ olvasható a LessLoss honlapján.

LessLoss C-MARC RCA kábel

A C-MARC kábel méterre kapható változatára hozzáértő kézügyességgel sok más csatlakozó is szerelhető. A magyarországi LessLoss forgalmazó KáCsa Audió technikusai gyakorlottak e téren.

LessLoss C-MARC RCA kábel

Rendszeresen illesztenek Furutech vagy Aeco RCA dugót e kábelre, a gyártó készre szerelt, wenge házas kiadásához viszonyítva kedvezőbb végösszegért. Ahogy korábbi LessLoss bemutató cikkünkben írtuk, a koaxiális szerkezetű C-MARC kábelből készíthető analóg és digitális összekötő, továbbá hangfalkábel is.

LessLoss C-MARC RCA kábel

A LessLoss termékekkel kapcsolatban további információkért a gyártó, illetve a KáCsa Audió honlapjára érdemes ellátogatni.

kacsa-audio.hu

lessloss.com

LessLoss C-MARC RCA kábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.