THIEL állványos hangfal érkezik

2014. február 24., hétfő, 12:45

THIEL audio hifi high end hangfal THIEL TM3 THIEL hangfal hifi hangfal high end hangfal

Itthon nemrég új márkaként üdvözölhettük a high-end hangfalgyártásban jeleskedő THIEL-t, akiknek kínálata ezúttal egy újabb taggal bővült, a TM3 állványos modell személyében.

THIEL TM3 állványos hangfalTHIEL TM3 állványos hangfalTHIEL TM3 állványos hangfal

Néhány hete történt meg a Thiel TM3 bejelentése, mely szemből nézve hagyományos kétutas hangfalnak tűnik, oldalról azonban láthatjuk, hogy meglehetősen kis mélységű dobozról van szó. A hangsugárzó különféle élvonalbeli gyártástechnológiák szüleménye, melyek következményeként rendkívül alacsony torzítást, univerzális használhatóságot és széles frekvenciatartományt (45 Hz-30 kHz) kapunk.

A modern formavilággal megálmodott TM3 nagy merevségű dobozát, rétegelt falemezekből állították össze, karakterisztikája a cég közleménye szerint zenehallgatásra és filmnézésre egyaránt alkalmassá teszi. A hangok keltéséről egy 16,5 cm-es, üvegszál tartalmú mélyközép membrán, valamint egy 2,5 cm-es fém magassugárzó gondoskodik ? mindkettőt kifejezetten ehhez a hangfalhoz tervezték.

A Thiel TM3 hamarosan Magyarországon, a hazai forgalmazó bemutatótermében is elérhető lesz, bruttó 899 990 Ft-os áron lehet majd hozzájutni. A termékhez opcionálisan, méretre szabott állvány is kapható, melynek pontos fogyasztói áráról, egyelőre nincs információnk.

www.streamaudio.hu

www.thielaudio.com

THIEL TM3 állványos hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.