Teljes frissítéssel érkezik az AURALiC G2.1 széria

2020. június 10., szerda, 05:10

AURALiC audio hifi lejátszó médialejátszó zenelejátszó média lejátszó audio lejátszó hálózati lejátszó AURALiC lejátszó

Az AURALiC G2 és GX terméksorozata átfogó fejlesztésen ment keresztül. A hatásos belépőnek is értelmezhető, sikeres elődök túlszárnyalásához hardveres és szoftveres módosítások is történtek.

AURALiC G2.1 seriesAURALiC G2.1 series házAURALiC G2.1 series talpAURALiC G2.1AURALiC ARIES G2.1AURALiC ARIES G2.1AURALiC ARIES G2.1AURALiC SIRIUS G2.1AURALiC VEGA G2.1AURALiC VEGA G2.1AURALiC VEGA G2.1

A visszajelzésekre alapozva az AURALiC csapata az innovatív hozzáállást szem előtt tartva szó szerint új alapokra helyezte az érkező sorozat négy tagját, amelyek név szerint:

- ARIES G2.1 hálózati médiajátszó és transzpor

- VEGA G2.1 hálózati média lejátszó és DAC

- LEO GX.1 referencia órajel generátor

- SIRIUS G2.1 felskálázó processzor

AURALiC G2.1 series ház

A komplett család immár az ún. Unity Chassis II fantázianevű vázra épül, ami kettős falú házban valósul meg. A külső keret minőségi alumíniumból, a belső pedig rézből készült, így hatékonyabb az EMI árnyékolás, az eredmény hallható hangminőség javulás. Új, nagy tömegű padlólemez biztosít alapot a készülékházaknak, amely négy speciális, többrugós felfüggesztésű talpon áll.

AURALiC G2.1 series talp

Az ARIES G2.1 HDD USB portja, amely hordozható merevlemezek fogadására szolgál, magasabb tápellátásra képes, így több USB meghajtóval is kompatibilis, amelyek több energiát igényelnek. Ez a fajta frissülés valamennyi új termék extra kiegészítőit is érinteni fogja.

AURALiC ARIES G2.1

A hetedik verziószámba lépő Lightning OS operációs rendszer a vásárlói igényeknek megfelelően a CD lejátszás mellé opcionális rippelés lehetőséget is kínál. Az USB csatlakozóhoz külső CD-olvasó csatlakoztatásával minden egyes lemez szektort többszörösen beolvas az AURALiC szoftvere az adatok pontossága érdekében. Ez a gyártó szerint teljesen jitter-mentes lejátszást tesz lehetővé, ezáltal az eredmény akár drágább CD-lejátszókat is maga mögé utasíthat. A rippelés lehetősége (az ARIES MINI kivételével) mindegyik ARIES, ALTAIR és POALRIS variánson elérhető lesz, a bemásolt média külső adathordozó vagy NAS segítségével tárolható.

AURALiC VEGA G2.1

A Lightning Link protokoll változatlan maradt annak érdekében, hogy a korábbi, G2/GX és az új G2.1/GX.1 eszközök kommunikálhassanak egymással, így gördülékenyen működő rendszer építhető a régebbi és újabb modellekből egyaránt. A G2.1 és GX.1 készülékek már világszerte rendelhetők, a forintos árukat illetően az Audio Centrumnál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

auralic.com

AURALiC VEGA G2.1

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.