Technics Magyarországon

2018. február 12., hétfő, 15:30

Technics Panasonic audio hifi hangfal Technics hangfal Technics hifi hifi hangfal

A Matsushita vállalat vezetése nemrégiben úgy döntött, hogy feltámasztja a márkanevet modern köntösben, ugyanakkor tovább hordozva a klasszikus Technics értékeket, ráfókuszálva a hangminőségre.

Technics hifiTechnics SB-C700 hangfalTechnics SB-R1 hangszóróTechnics SU-G30 és ST-G30Technics ST-G30Technics SU-G700Technics SU-G700Technics SU-G700Technics SE-R1 sztereó erősítőTechnics SE-R1 sztereó erősítőTechnics SE-R1 sztereó erősítőTechnics SL-1200G lemezjátszóTechnics SL-1200G lemezjátszóTechnics SL-1200GR lemezjátszóTechnics SC-C70 hifi rendszerTechnics SC-C70 hifi rendszerTechnics SC-C70 hifi rendszer

A legendás Technics márkanév nem tudott elmerülni a feledés tengerében, mert a veterán hifisták világszerte sokan emlegették, illetve a hőskori termékek, hangfalak és lemezjátszók némelyikével még ma is találkozhatunk, működőképes állapotukban. A Matsushita vállalat vezetése nemrégiben úgy döntött, hogy feltámasztja a márkanevet modern köntösben, ugyanakkor tovább hordozva a klasszikus Technics értékeket, ráfókuszálva a hangminőségre. Eddig mi sem tudtunk kézzelfogható információkat a Technics itthoni sorsáról, mostanra viszont biztossá vált, hogy a kecskeméti AV-Land elvállalta a disztribúciót.

Technics SB-R1 hangszóró

A gyártó kínálatában találhatók koaxiális hangszóróval felszerelt hangfalak (SB-C700, SB-G90 és az álló monstrum SB-R1), régi szép időkre emlékeztető, ám rendkívül letisztult erősítők (SU-G30, SU-G700 és SE-R1), valamint nem meglepő módon, analóg lemezjátszók (SL-1200G, SL-1200GR, SL-1210GR) is.

Technics SE-R1 sztereó erősítő

A cég nem mond nemet a modern forráseszközökre illetve rendszerekre sem, amit többek közt az ST-G30 zeneszerver és az SC-C70 OTTAVA all-in-one médiaközpont igazolnak. Utóbbiról hamarosan részletes tesztet is olvashatnak honlapunk hasábjain. Szintúgy vendégül fogjuk látni az SB-C700 hangsugárzókat, így olvasóink megtudhatják, hogy hogyan és mit nyújt a poraiból újjáéledt, ígéretes termékpalettával rendelkező Technics.

Technics SC-C70 hifi rendszer

A Technics újdonságairól még több információ és árak is találhatóak az AV-Land honlapján.

www.avland.hu

www.technics.com

Technics SU-G30 és ST-G30

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.