Születésnapi erősítővel ünnepel a McIntosh

2018. december 17., hétfő, 13:20

McIntosh audio hifi erősítő sztereó erősítő hifi erősítő McIntosh erősítő McIntosh hifi high end

Már rendelhető a high end elektronika gyártó limitált kiadású elő-végerősítő párosa. A szokásosnál is extravagánsabb felépítésű készülékekkel ünneplik jövőre esedékes, 70 éves fennállásukat.

MC2152 70th Anniversary és C70 70th Anniversary néven mutatkoztak be a készülékek, melyeken egyedileg jelölt, egymáshoz illeszkedő gyári számok találhatók. A csomag része egy hitelesített tanúsítvány, illetve egy "...for the love of music..." c. könyv is, amely a McIntosh történelmébe ad betekintést. Minden egyes eladott készülékpáros után 1 000 dollárt fog adományozni a McIntosh a Save the Children humanitárius alapítványnak (amely nem mellesleg jövőre lesz százéves fennállású). Charlie Randall, a McIntosh elnöke kifejtette a sajtóközleményben: "mivel olyan szerencsések lehetünk, hogy a vásárlóink és kereskedelmi partnereink támogattak minket ezidáig, a Save the Children alapítvány támogatásával szeretnénk ezt viszonozni azoknak, akiknek szüksége van rá."

McIntosh MC2152 70th Anniversary csöves erősítő

Az MC2152 70th Anniversary egy csatornánként 150 W teljesítményű vákuumcsöves erősítő, teljesen új dizájnra épül, magába foglal mindent, amit a McIntosh az elmúlt 70 évnyi gyártás során tanult. A saját szabadalom szerint készült, ún. Unity Coupled Circuit kimenő transzformátor technológiával mind a 150 W kézbesíthető szinte bármilyen hangfalpárnak, mindegy, hogy 2, 4 vagy 8 ohmos impedanciájúak.

McIntosh MC2152 70th Anniversary csöves erősítő hátlap

A készülék nyolc KT88 kimeneti csövet használ, és további négy, kisebb 12AX7A és 12AT7 csövet a jeltovábbításhoz. A csövekhez bekapcsolható zöld vagy kék háttérvilágítás is. A Sentry Monitor technológiának köszönhetően megbízható használatot nyújt az eszköz, mivel automatikusan kikapcsolja az erősítőt, ha az eléri a biztonsági határokat.

McIntosh MC2152 70th Anniversary csöves erősítő

A C70 70th Anniversary az MC2152 kiegészítő társa. A gyártó szavait idézve, a tegnaphoz nyúl vissza sajátos analóg dizájnjával és retrós formáival.

McIntosh C70 70th Anniversary csöves erősítő

Üveg előlapját egyedi 70. évfordulós felirat díszíti. A C70 egy 12AT7 és öt 12AX7A csövet tartalmaz, amelyek láthatóak a felső üvegtetőn keresztül. Modern LED jelzőfények mutatják a jelszintet és az aktuális bemenetet. Két szimmetrikus és három aszimmetrikus bemenetet valamint egy MM/MC phono bemenetet is tartalmaz a készülék.

McIntosh C70 70th Anniversary csöves erősítő hátlap

A 70. évfordulós készülékek már most megrendelhetők az Audiophile Szalon bemutatótermében. A termékek pontos áráról és várható érkezéséről a forgalmazó elérhetőségein lehet érdeklődni.

audiophile-szalon.hu

www.mcintoshlabs.com

McIntosh C70 70th Anniversary csöves erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.