USHER a Home Movie kínálatában

2019. február 11., hétfő, 15:50

USHER audio hifi hangfal hangszóró high end hifi hangfal USHER hangfal high end hangfal

Ritkán felbukkanó, de jól csengő név az USHER. Taiwani vállalatról van szó, amely néhány évtized alatt alaposan felrázta az audiofil világot. A Home Movie bemutatóterme mostantól az Usher termékeinek is otthont ad!

USHER BE-20 hangfalUSHER BE-20 hangfalUSHER BE-20 hangfalUSHER BE-616 centersugárzóUSHER Dancer Mini-X Diamond hangfalUSHER Dancer Mini-X Diamond hangfal hátlapUSHER Dancer Mini 2 Diamond hangfalUSHER Dancer Mini Two Diamond hangfal hátlapUSHER V-604 hangfalUSHER V-601 hangfalUSHER S-520 hangfalUSHER SW-210 aktív mélyládaUSHER SW-212 aktív mélyládaUSHER Grand Tower high end hangfalUSHER Grand Tower high end hangfalUSHER Grand Tower high end hangfalUSHER Grand Tower high end hangfal

Az 1972-ben (ekkor még csak hifi megszállottak apró boltja volt) alapított USHER szépen felküzdötte magát a legkedveltebb audiofil gyártók közé. Elektronika és hangsugárzó gyártással is foglalkoztak, mára főleg utóbbival maradtak a köztudatban, ill. jelenlegi kínálatukat főleg hangfalak alkotják.

USHER BE-20 hangfal

Az USHER egyedi módon viszi a hallgatót a high end hangélménybe. Filozófiájuk része, hogy a kompromisszummentes hangrendszerekre minden audiofil és zenekedvelő számára elérhető árat kellene szabni. Így termékkínálatuk nagy része, ahogy ők fogalmaznak, olyan luxust képvisel, amelyet bárki megengedhet magának.

USHER Dancer Mini 2 Diamond hangfal

Az USHER kezdetektől fogva ügyelt arra, hogy termékeit ne csak szubjektív, hanem objektív mérési folyamatokkal fejlessze. Utóbbi érdekében élvonalbeli, számítógép-alapú mérőrendszereket és akusztikai kamrákat alkalmaztak. A folyamatos kutatás és önképzés meghozta gyümölcsét.

USHER BE-616 centersugárzó

A cég kínálatában mélysugárzók (pl. SW-210 és SW-212), centersugárzók (S-525 és BE-616) valamint álló és állványos hangfalak is találhatók. A bárhol elférő S-520-tól kezdve egészen a monumentális, ugyanakkor szemgyönyörködtető Grand Tower dobozokig, széles ársávot ölelnek fel.

USHER Grand Tower high end hangfal

Szinte valamennyi USHER hangfal a Home Movie bemutatótermében is kipróbálható lesz napokon belül. Hamarosan részletesebben is visszatérünk ezekre, kimerítő cikkek formájában itt, az AV-Online hasábjain.

homemovie.hu

usheraudio.com.tw

USHER Dancer Mini-X Diamond hangfal hátlap

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.