A Sonos bekeményít

2015. december 18., péntek, 06:05

Sonos audio hifi hangszóró hangfal hangrendszer multiroom Sonos hangfal Sonos hangrendszer multiroom hangfal multiroom hangrendszer

A Sonos PLAY:5 második generációja a beépített szobaakusztika mérő rendszernek köszönhetően, már nem csak arra ügyel, hogy nagyot szóljon, hanem arra is, hogy a helyiségünk hibáit kiküszöbölje.

Sonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos PLAY 5 multiroom hangrendszerSonos Controller App

Trueplay névre keresztelték a technológiát, amely megtalálható a legújabb, második generációs Sonos PLAY:5 zónajátszóban. Az eljárás célja leginkább a hagyományos házimozi erősítőkben lévő szobaakusztika korrekcióhoz hasonlítható, annyi eltéréssel, hogy itt a mérésre a mobileszközünk (tablet vagy okostelefon) beépített mikrofonját kell használnunk.

A Trueplay elindításakor egyéni hangmintát bocsájt ki a PLAY:5, melyek lecsengése alapján telefonunk képes bemérni, hogy milyen frekvenciagörbe és hangnyomásszint beállítás szükséges a zónajátszó képességeinek teljes kiaknázásához. A gyártó közleménye alapján, így sikerült elérniük egy olyan, szobára optimalizálható karaktert, amely a zenei felvételeket az univerzális "lebutítás" helyett inkább az eredeti, stúdióban rögzített hiteles formában szólaltatja meg. Egyébként ez a technológia a kisebb, PLAY:1 és PLAY:3 eszközökben is elérhető lesz.

Sonos PLAY 5 multiroom hangrendszer

Mindettől függetlenül a Sonos továbbra is az online applikációk és kliensek által marad illetve lesz sikeres: a korábban is támogatott Deezer és Spotify szolgáltatók mellett már a Google Play Music és TIDAL is bekerült a lehetséges források közé.

Sonos PLAY 5 multiroom hangrendszer

Akik többet szeretnének a Sonos-ról megtudni, azoknak javasoljuk korábbi, részletes bemutató cikkünket. Az új PLAY:5 képességeire hamarosan részletes cikkben térünk vissza.

hu.horn.eu

www.sonos.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.