Referencia osztályú fülhallgató az AKG jóvoltából

2015. szeptember 17., csütörtök, 14:20

AKG audio fülhallgató hifi earphones AKG fülhallgató hifi fülhallgató Android fülhallgató iOs fülhallgató

A nemrégiben bejelentett AKG N20 már itthon is kapható. Nem csak kivitelét, hanem használhatóságát tekintve is univerzális igényekhez szánja a gyártó.

AKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgatóAKG N20 fülhallgató mikrofonAKG N20 fülhallgató

Univerzális, háromgombos mikrofonos headset modullal látták el az AKG jelenlegi legfrissebb, középkategóriás N20 fülhallgatóját, melyen dedikált kapcsoló segítségével választhatunk iOS ill. Android kompatibilitás között.

AKG N20 fülhallgató

Jóllehet, az előbb említett megoldás praktikussá teszi, mégis sokat emel értékén, hogy az AKG az átlagosnál jobb hangzást ígér az N20-ból, mely elmondásuk szerint referencia minőségben tudja megszólaltatni kedvenc felvételeinket. Ismerve a cég korábbi megoldásait, kíváncsiak lettünk az N20 képességeire. 39 990 Ft-os árcédulájával első ránézésre drágának tűnhet, de a gyártó 1000 eurós csúcsmodelljéhez (K3003) viszonyítva viszont sokaknak jóval elérhetőbb választás.

AKG N20 fülhallgató

Az N20 egyetlen darabból álló, alumínium hangszórókamrával rendelkezik, kábelén pedig a gyártó csúcsmodelljéhez hasonlóan, textil köpeny található, mely némileg meggátolja a vezeték gabalyodását. A kis füles mellé egy kb. kavics méretű, kemény falú védőtokot és repülős adaptert is mellékelnek.

AKG N20 fülhallgató

Az AKG újoncát szerkesztőinknek is volt szerencséje kipróbálni, így hamarosan visszatérünk rá egy kimerítő teszt keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.extremeaudio.hu

eu.akg.com

AKG N20 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.