Megérkezett a FiiO filléres fülese

2016. június 17., péntek, 06:05

FiiO audio fejhallgató fülhallgató FiiO fülhallgató telefonos fülhallgató fülhallgató telefonhoz

Igencsak pénztárca kímélő fülhallgatót bocsátott piacra a remek ár/érték arányú DA konvertereiről és mobil zenelejátszóiról ismert FiiO. Az EM3 kifejezetten telefonnal való használatra ajánlott.

FiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgató kábelFiiO EM3 fülhallgató kábel Jack dugóFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 hangszóróFiiO EM3 fülhallgatóFiiO EM3 fülhallgató

Klasszikus, már-már feledésbe merült, fülkagylóba támaszkodó kialakítással látott napvilágot a FiiO eddigi legkedvezőbben árazott eszköze. Az EM3 nem csak fülhallgató, hanem mikrofonos headset is egyben, és kompatibilis napjaink legnépszerűbb mobileszközeivel (főleg az Apple és Samsung termékekkel). A kábelre integrált modul segítségével nem csak hívásokat fogadhatunk, hanem a lejátszott zeneszámok közötti navigálást is végezhetjük.

FiiO EM3 fülhallgató kábel

A gyártó mérnökei többször is nekiveselkedtek a tervezésnek, míg elérték "standard" fülesük végleges formáját. A pehelykönnyű, mindössze 13,6 grammos eszköz a cég szerint szinte elnyűhetetlen vezetékkel büszkélkedhet, és az abszolút belépő kategóriában fellelhető vetélytársakhoz képest jobb hangot is produkál.

FiiO EM3 hangszóró

A hagyományos méretű hangszórókamra lehetővé tette, hogy viszonylag nagy, 14,8 mm átmérőjű membránnak adjon otthont. A rendszer impedanciája az alacsonyabb nemlineáris torzítás érdekében, nem a szokásos 16 vagy 32, hanem 47 Ohm. A gyártó szerint még éppen megbirkóznak ezzel az értékkel napjaink népszerű okostelefonjai.

FiiO EM3 fülhallgató

A FiiO EM3 120 cm hosszú vezetékkel, 3 pár szivacs fülpárnával és aranyozott csatlakozóvéggel már jelenleg Magyarországon is kapható. Bruttó 3990 Ft-os árával ígéretesnek tűnik azok számára, akik elsősorban headset funkció miatt keresnek egy egyszerű, mégis tartós fülest.

www.fiio.hu

FiiO EM3 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.