Pro-Ject Debut Carbon EVO

2020. augusztus 31., hétfő, 06:10

Pro-Ject audio hifi vinyl bakelit lejátszó lemezjátszó analóg lemezjátszó vinyl lemezjátszó Pro-Ject lemezjátszó Pro-Ject vinyl lemezjátszó

A Pro-Ject nyári újdonsága a továbbfejlesztett Carbon széria, melynek jelen inkarnációja az EVO nevet kapta. A gyártó kínálatában a Debut széria jelentette a pénztárcabarát, mégis alapszintű audiofil igényeket is kiszolgáló termékcsaládját, melyet ugyanezen elvek mentén fejlesztették tovább.

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó Ortofon hangszedőPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó Ortofon hangszedőPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó tartozékokPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszóPro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó

A lemeztányér tömegét a gyártó megnövelte, így már 1,7 kg lett. Ugyanazzal a TPE anyagú csillapítással került kivitelezése, mint elődje, ugyanakkor a nagyobb tömeg miatt kevesebb rezgést ígér.

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó

A motor felfüggesztés is újfajta, javított csillapítást kapott, hogy a káros rezonanciák e forrásból se zavarhassák meg a zenehallgatást. Ezen túlmenően a készülék fémlábai immár állítható magasságúak, a könnyebb szintezéshez, valamint a sebesség átkapcsoló gomb elektronikus lett.

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó

Az EVO modellek selyemfényű vagy valódi fa furnér borítással is kaphatóak, ami a kategóriában viszonylag ritka, igényes megoldásnak mondható. A hangkar nem változott, ugyanaz a 22 cm hosszúságú, egybeöntött karbon modell dolgozik benne, mint az elődben, ugyanolyan Ortofon 2M Red hangszedővel szerelve.

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó Ortofon hangszedő

Utóbbit gyárilag beállítva szállítják, így nem feltétlenül szükséges azzal foglalkoznunk használat előtt - már amennyiben nem vagyunk szakértők a témában. A mellékelt "Connect it E" karkábel pedig éppen megfelelő társa lehet egy ilyen kategóriájú lemezjátszónak.

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó tartozékok

A Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszók szeptemberben Magyarországon is meghallgathatók lesznek, pontos elérhetőségéről és az árakról a hazai forgalmazónál valamint a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

audiocentrum.hu

project-audio.com

Pro-Ject Debut Carbon EVO lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.