Unison Research uPhono+ phono előerősítő

2019. május 14., kedd, 22:45

Unison Research audio hifi előerősítő phono phono előerősítő fejhallgató erősítő AD konverter

Az Unison Research olasz mérnökei és dolgozói a müncheni HIGH END 2019 kiállításra is készültek, itt került ugyanis bemutatásra uPhono+ termékük, ami régi, jó szokásukból adódóan, ugyancsak kézzel készült.

Unison Research uPhono+ phono előerősítőUnison Research uPhono+ phono előerősítő és fejhallgató erősítőUnison Research uPhono+ phono előerősítő hátlap

Sallangmenetes, mégis szép a készülék, ami phono fokozatot, nagyáramú fejhallgató erősítőt, valamint A/D konvertert tartalmaz. Maga a doboz lehet fekete vagy ezüst, egy dolog változatlan, a cégtől megszokott famintázat, ami a hangerőtárcsa köré került. Az uPhono+ hátlapja természetesen bővebb, hiszen rendelkezik változtatható és fix analóg kimenetekkel, a phono fogadja az MM és MC jeleket, digitális kimenetei pedig koaxiális, optikai és USB. A főkapcsoló hátra került a tápaljzat mellé, a készüléket természetesen földeléssel is ellátták.

Unison Research uPhono+ phono előerősítő hátlap

A 24 bit/96 kHz mintavitelű Bravo SA9137 IC típusú USB alkalmas arra, hogy a vinyl lemezek hanganyagát rögzítse a számítógépen, majd tárolja azokat nagyfelbontású formátumban, a DAC Cirrus Logic CS5341 IC-t használ. A fejhallgató fokozat 16-600 Ohm közötti impedanciájú készülékeket tud fogadni, az optimalizált PCB-elrendezés és az SMD-komponens széleskörű használata pedig a jelút hosszának minimalizálására szolgál. Az ALPS Blue Velvet tárcsával egyidejűleg vezérelhető a fejhallgató és a többi kimenet jelszintje, az alacsony zajszintű belső áramellátás egymástól teljesen független analóg és digitális tápegységeket használ. Az Unison Research uPhono+ tehát egy olyan széleskörű felhasználást biztosító készülék, aminek tervezése során nem bíztak semmit a véletlenre, a külsejével pedig nem csupán a korábbi Unison Research tulajdonosok barátkozhatnak meg egy pillanat alatt.

audiocentrum.hu

www.unisonresearch.com

Unison Research uPhono+ phono előerősítő és fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.