Cardas hangkar kábelek lemezjátszó fejlesztéshez

2019. május 9., csütörtök, 15:15

Cardas audio hifi lemezjátszó hangkar hangkarkábel Cardas Audio hangkar kábel hangkar kábel csatlakozó

A Cardas USA-ban gyártott, kifejezetten lemezjátszós hangkarokhoz szánt kábelei már itthon is megvásárolhatók.

Cardas Audio Clear 33x4 hangkar kábelCardas Audio Clear 34x4 hangkar kábelCardas Audio Clear 34x4 hangkar kábelCardas Audio hangkar kábelCardas Audio hangkar kábel csatlakozó

A Cardas Audio nevével világszerte lehet találkozni annak ellenére, hogy a gyártó mai napig egy szolidnak tűnő, Oregon megyei családi vállalkozásként üzemel. Az itthoni disztribútor (KáCsa Audió Kft.) kínálatában nemrég hangkar kábeleik is megjelentek annak apropójából, hogy a lemezjátszós világ folyamatosan fejlődik és érzékelhetően megnőtt az igény az LP kiegészítők iránt. A lelkes "csináld magad" hifisták számára eddig nem sok alternatíva ajánlkozott arra az esetre, ha a hangkarban lévő, hajszálvékony kábelt szerették volna jobb minőségűre cserélni.

A Cardas kapásból két terméket kínál erre az esetre, mindkettő a Litze huzal elvét hasznosítja. A kisebb modell neve (33x4) az AWG keresztmetszet mértékegységet jelenti, tehát 4 db 0,0255 négyzetmilliméteres vezetőt tartalmaz. A Clear 34x4 nem csupán vékonyabb (4 x 0,0201 mm2), hanem anyagtisztasága is magasabb, mivel a Cardas extrém tisztaságú Clear réz vezetőjéből készítették, ugyanakkor leheletvékony külső nejlon szigetelésének köszönhetően rendkívül kis tömegű.

Cardas Audio hangkar kábel csatlakozó

Hangszedő csatlakozót is kínál a gyártó, amelyet négy darabos kiszerelésben, arany vagy ródium bevonatú kiadásban lehet megvásárolni. Az említett termékek mindegyike megtalálható a KáCsa Audió szaküzletében és webáruházában.

kacsa-audio.hu

www.cardas.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.