Polk Audio hangfal újdonságok

2016. december 8., csütörtök, 00:55

Polk Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hifi hangfal Polk hangfal házimozi hangfalszett Polk Audio hangfal

Signature Series néven debütált, és decembertől itthon is megvásárolható lesz a közkedvelt hangfalgyártó legújabb szériája.

Az elmúlt évek során csak óvatos módosításokat végeztek (ha egyáltalán sor került rá) a Polk Audio fejlesztői, így tőlük szokatlanul hat a máskülönben csinos, másfajta dizájn, amelyet a Signature Series esetében alkalmaztak. A hangfalak mindegyike kerekített sarkokkal rendelkezik, az álló modellek pedig padlólemezbe épített Power Port nyílással is büszkélkednek (ugyanezen technológia a kisebb testvérek hátoldalán található meg).

Polk Audio Signature Series S15 PowerPort

Utóbbi a basszreflex rendszerek elvén működik, azonban található előtte egy tölcséres idom is, mely a basszusok terelésében és fokozásában egyaránt szerepet játszik. Ugyancsak említhető a PowerPort idomból folytatódó talapzat (az állódobozok esetében), mely kíméli a parkettát, ugyanakkor stabilitást nyújt. A hangfalak mindegyike extra merevítő elemekkel ellátott, vastag MDF-ből készül, dió mintájú fekete külsejük és kerekített formájuk által sok környezetben jól mutatnak.

Polk Audio Signature Series S50 PowerPort

Hifi- és házimozi rendszer építés esetén is számos konfigurációt összeállíthatnak a potenciális tulajdonosok, annak függvényében, hogy mekkora szobába, ill. mennyire terhelhető rendszert szeretnének.

Polk Audio Signature Series S60 hangszórók

Három álló- (S60, S55, S50), három állványos- (S20, S15, S10) és két center (S35, S30) hangfal közül válogathatunk. Érdekességként kiemelendő az S35 centersugárzó, mely mindössze 10 cm-es magasságának köszönhetően könnyen elfér a legtöbb mai, modern médiabútorra helyezett televízió előtt.

Polk Audio Signature Series S35 centersugárzó

A membránkészlet mindegyik modell esetében 2,54 centis terilén magassugárzót és mica ásvánnyal erősített polipropilén mélyközép hangszórókat tartalmaz.

Az új Polk Audio hangfalak december végétől Magyarországon is megvásárolhatók lesznek, várható árukkal és egyéb termékadatokkal kapcsolatban a forgalmazó és a hivatalos viszonteladók elérhetőségein lehet érdeklődni.

www.octogonaudio.hu

www.polkaudio.com

Polk Audio Signature Series hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.