Pénteken nyit Ausztria legnagyobb hifi kiállítása

2019. november 21., csütörtök, 05:10

klangBilder kiállítás beszámoló hifi hangfal hifi hangfal hifi rendszer high end hifi kiállítás klangBilder 2019

November 22-én, pénteken 13:00 órakor nyitja meg kapuit a bécsi klangBilder 2019, mely az ország legjelentősebb hifi témájú nyilvános eseménye. A kiállításra nemcsak cégek, hanem zenei előadók is érkeznek, így a technikai dömpinghez élő koncertélmény is társul.

klangBilder 2019

A jó kiállítások sok márkanevet, ideológiát és élményt tesznek fizikailag elérhetővé egyetlen helyszínen. Erről szól a klangBilder 2019 is, amelyet idén 20. alkalommal rendeznek meg. Az e hét péntektől vasárnapig tartó esemény betekintést tesz lehetővé bárkinek, aki érdeklődik a hifi világ aktualitásai iránt. Megközelítőleg 40 hotelszobában lehet látni, hallani termékeket és megoldásokat, amelyek a zenehallgatás magasabb szintjét és/vagy kényelmét hivatottak megteremteni.

A rendezvényen olyan egyéniségek is bemutatják legfrissebb felvételeiket, mint Maestro Claudio Vandelli (a Würth Filharmonikusok karmestere), Nikola Djoric (harmonikaművész), Caroline Kreutzberger (énekes) vagy Mattheus (zongorista) és még sorolhatnánk.

A több mint 150 kiállító között talán nem meglepő, hogy magyarok is szerepelnek. Kint lesz a digitális "forrásrendszer" fogalmát újra értelmező és extrém magasságokba emelő Core Audio, valamint a kábel-csatlakozó specialista KáCsa Audió is (akik az 518-as számú szobában kábel összehasonlító "A/B demót" is tartanak majd).

A kiállításra történő regisztráció és jegyvásárlás a Wien-Ticket rendszeren keresztül lehetséges.

www.klangbilder.at

klangBilder 2019

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.