Nyárindító akció a Házimozi Stúdióban

2023. június 16., péntek, 10:35

Arcam JBL Lyngdorf audio hifi hangfal erősítő Arcam akció JBL akció Lyngdorf akció akciós hangfal

Díjnyertes audiofil hangfalak, erősítők és hálózati zenelejátszók is kiemelt kedvezménnyel rendelhetők a Házimozi Stúdiótól. Arcam, JBL, Lyngdorf Audio és Revel termékek is szerepelnek az akcióban. Rövid hírünkben áttekintjük, hogy miket érint a különleges ajánlat.

Arcam Revel JBL akciókLyngdorf akció

Kedvezőbb áron rendelhető az Arcam CDS50 hálózatképes, szimmetrikus hangkimenettel és digitális ki/bemenettel is rendelkező CD-lejátszó. Az Arcam ST60 DAC és hálózati zenelejátszó ugyancsak érintett épp úgy, mint a gyártó mindhárom jelenlegi integrált sztereó erősítője. Utóbbiak név szerint: Arcam SA10, Arcam SA20 és Arcam SA30.

Akik régóta szemeznek a JBL HDI szériával, most annak két álló hangsugárzóját (JBL HDI-3800 és JBL HDI-3600), centersugárzóját (JBL HDI-4500) és mélyládáját (JBL HDI-1200P) is jelentős kedvezménnyel rendelhetik meg. Végül, de nem utolsósorban a JBL HDI-1600 állványos hangsugárzó (melyről részletes cikket írtunk korábban) szintén jobb áron vihető haza, beleértve a hozzá készített, opcionálisan megvásárolható hangfalállványt (JBL HDI-FS). A Revel cég Concerta2 sorozatából az F36 és F35 álló hangfalak, valamint M16 állványos hangsugárzó is szerepel a listán.

Lyngdorf akció

További jó hír, hogy a dán Lyngdorf Audio is színesíti a kedvezményes ajánlatokat. A nemzetközileg elismert gyártó TDAI-1120 és TDAI-3400 sztereó erősítőiről is írtunk részletes cikket korábban. Több modern funkciót tartalmaznak (beleértve a legjobbak közé rangsorolt Room EQ szobakorrekciót), melyek a minőségibb hangzást és kényelmesebb felhasználói élményt egyaránt szolgálják. Szettben is elvihetők, például a lapos profilú, falra akasztható Lyngdorf FR-1 hangsugárzóval kombinálva, amely ugyancsak akciós.

Részletes termékinformációk és árak a Házimozi Stúdió webshopjában találhatók. Előzetes bejelentkezést követően mindegyik említett termék kipróbálható személyesen is a bemutatótermükben.

hazimozistudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.