Audiofil gének a FiiO első fülesében

2015. szeptember 4., péntek, 06:10

FiiO EX1 audio hifi fülhallgató hangszóró hifi fülhallgató FiiO fülhallgató

A főleg megfizethető veszteségmentes mobil lejátszóiról és USB DAC készülékeiről ismert FiiO immár fülhallgatót is árul. Az újonc EX1 névre hallgat, és már itthon is kapható.

Az EX1-essel egyértelmű, hogy azoknak kíván támpontot, segítséget nyújtani a FiiO, akiknek megtetszett pl. az X1 vagy az X3, és kimondottan hozzájuk szabott fülhallgatóval szeretnék visszakapni az útközben hallgatott, veszteségmentes formátumok előnyeit.

FiiO EX1 fülhallgató

EX1 a maga nemében szép, és érdekesnek számító termék, elvégre fülhallgatónál nem minden nap találkozni nanotechnológiával gyártott titán hangszórókkal és kevlár erősítésű kábellel. Utóbbi belsejében oxigénmentes réz található, a külső köpeny pedig antiallergén TPE anyagból készült.

FiiO EX1 fülhallgató

A hangszórókamra rozsdamentes acél és dúralumínium elemekből épül fel, továbbá több garnitúra (eltérő méretű és keménységű) szilikon gyűrűt is rejt a csomag.

FiiO EX1 fülhallgató

Külön érdekesség, hogy a füles frekvencia-átvitelének, torzításának és impulzusválaszának, grafikonon ábrázolt mérései megtalálhatóak a gyártó weboldalán. Egyébiránt az EX1 már itthon is megvásárolható, bruttó 31990 Ft-os áron bárki élvezheti a titán membrán részletekre kihegyezett karakterét. Szerkesztőségünkbe is érkezett a FiiO újoncából, így néhány napon belül részletes véleményt, tesztet olvashatnak róla itt, az AV-Online hasábjain.

www.fiio.hu

FiiO EX1 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.